Ostředečtí fotbalisté včera deklasovali Čerčany

Ostředečtí fotbalisté včera odpoledne pořádali střelecké manévry a hosté z Čerčan málem odjeli domů s potupnou desítkou. Za krásného slunečného počasí si domácí fandové devětkrát zakřičeli ono nádherné slůvko "gól". Ostředečtí borci vysokým vítězstvím 9:1 (4:0) razantně vyvrátili po okolí kolující zaručené zprávy o prodání zápasu sestupem namočeným Čerčanům.

První čtvrthodinka ovšem nenaznačovala v jakou selanku se utkání promění. Soupeři ze dna tabulky našim hráčům nesvědčí a ani úvod včerejšího utkání nebyl výjimkou. Sice již ve třetí minutě se dostal ke střele, která šla nad, Lukáš Uršic. V 7.minutě mohlo být zle. Eda Špalek ztratil v hloubce čerčanské poloviny hřiště míč, hosté podnikli rychlý kontr, při kterém rozebrali naši obranu. Střelu z malého vápna naštěstí zblokoval Fanda Macháček. Naši se nadále zastřelovali, v 10. minutě střílel Milan Škvor vedle a o dvě minutky později protáhl čerčanského gólmana pěknou šajtlí Ondra Vildman.

V 17.minutě vyrazil na zteč stoper Petr Florián a jeho nenápadná střela pravou nohou skončila za zády brankáře Čerčan - 1:0. První branka přinesla větší klid na ostředecké kopačky. Ve 25.minutě byl faulován za hranicí velkého vápna Milan Škvor, k trestnému kopu se postavivší Ondra Vildman krásně zatočil míč do branky - 2:0. Než se všichni diváci usadili na svá sedadla, zahrával Kamil Krejcárek roh, na bližší tyči prodloužil Eda Špalek a Lukáš Uršic nekompromisně poslal míč potřetí do čerčanské branky - 3:0. Poločasový účet uzavřel ve 45-minutě krásným halfvolejem a čtvrtou brankou Eda Špalek - 4:0.

Ostředecká kanonáda pokračovala hned po přestávce. Ve 47. minutě napřáhl z dálky ke střele kapitán Milan Škvor a přestože si ochránce čerčanské svatyně na míč šáhl, byl bez šance - 5:0. V 70. minutě vystřelil z úrovně 20 metrů Ondra Vildman a míč doplachtil pošesté do čerčanské branky - 6:0. O pět minut poté jsme zahrávali trestný kop, čerčanský brankář balón jen vyrazil a dobíhající Eda Špalek ho usměrnil za jeho záda - 7:0. 

Po sedmém gólu se naše obrana přestala chvíli koncentrovat a trest v podobě čestného úspěchu Čerčan přišel v 78.minutě. Naši kontrovali za dvě minuty. Petr Florián zahrával trestný kop téměř z poloviny hřiště a k radosti všech ostředeckých fanoušků skončil v síti - 8:1. Střelecké manévry zakončil svou třetí brankou Eda Špalek, který hlavou dorazil do brány míč, který se po centru Kamila Krejcárka odrazil od břevna - 9:1.

Příští sobotu hostíme v derby zápase béčko Chocerad. Výkop je v 17 h. Přijďte naše plejery podpořit, předvádí krásný fotbal se spoustou branek!

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Florián, Uršic, Macháček - Krejcárek, Škvor M., Hanibal, Vildman - Daněk, Špalek E.

střídal: Šmerha


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci