Ondra Hanibal převzal ocenění za vítězství v anketě Ostředecký fotbalista roku 2010

Přinášíme krátký rozhovor s Ondrou Hanibalem - Ostředeckým fotbalistou roku 2010, který tuto sobotu před zápasem se Soběhrdy převzal z rukou předsedy TJ Sokol Ostředek Marka Škvora krásný broušený pohár. Po zápase pak Ondra převzal další věcné ceny - poukaz na 50-ti litrový sud Staropramenu, láhev vína z Kobylí, poukaz na lanovou dráhu od Seminárního hotelu Akademie Naháč, baťoh od České spořitelny, USB disk od Vlašimnetu, knihu a časopis od Vydavatelství EGMONT(PRO FOOTBALL) a CD Rádia Blaník.

 

 

 

Ondro, gratuluji Ti k zisku třetího titulu Ostředecký fotbalista roku v řadě. Očekával si, že Tvé kralování se prodlouží o další rok?

 

> Děkuji. Ne, ne, vůbec jsem s tím nepočítal. Loňský rok pro mě nebyl nějak zvlášť dobrý, hlavně po zdravotní stránce. V jarní části jsem toho moc neodehrál, takže o to víc jsem překvapený.

 

Co pro Tebe třetí vítězství v řadě znamená? Mezi 129 platnými hlasovacími lístky se jich našlo jen pár, kde by si nebyl uveden mezi vybranou pěticí.

 

> Je to pro mě takové osobní vítězství za ta léta ve fotbale. Samozřejmě musím všem těm, kdo si na svém hlasovacím lístku na mě udělali místečko, poděkovat. Moc si toho vážím. Děkuji všem.

 

Jak hodnotíš své výkony i výsledky týmu v loňském roce?

 

> Jak už jsem říkal, na jaře to pro mě nebylo jednoduché. Přišla zranění a moc jsem toho neodehrál, zato podzim se celkem povedl, s tím jsem spokojený. Výsledky týmu jsou také slušné. My už s klukama spolu hrajeme v podstatě od dorostu, takže jsme na sebe zvyklý a myslím, že je tam dobrá parta a celkem to šlape.

 

Co očekáváš od letošního fotbalové roku?

 

> To jsem sám zvědavý, co se bude dít, ale doufám, že budeme pokračovat v těch kvalitních výsledcích a že nebudou nějaké problémy.

 

Co by si vzkázal ostředeckým fanouškům?

 

> Co bych vzkázal? Myslím, že budu mluvit za celou kabinu, aby nás dál chodili podporovat, fandit, občas zanadávat, ale to k tomu patří, Děkujeme za podporu- Sportu zdar a fotbalu zvlášť :-)

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci