Ostředecké beso nastřílelo Louňovicím tři branky

Ostředecké beso v neděli přivítalo na domácím hřišti béčko Louňovic, které patrně nepovolalo k zápasu posily z nedalekého bájného Blaníku a tak bylo jednoznačně našimi hráči poraženo v poměru 3:0 (2:0). Béčkaři tak dodrželi tradici, že své první domácí zápasy v rámci půlsezóny vyhrávají.

Naši začali poměrně zostra, již ve 13.minutě zatáhl Eda Špalek balón po lajně a namazal na na vápno Mikelovi, který bohužel promáchl. V 18.minutě zahrával Eda roh a přesným centrem posadil míč na hlavu Jakuba Koudelky, kterému nezbylo nic jiného než dát gól a poslat nás do vedení - 1:0.

Když uběhlo 37 minut, dal o sobě prvně vědět Fanda Macháček, druhá posila z áčka. Jakub Koudelka mu totiž prostrčil míč na penaltu, ale Fanda trefil pouze vyběhnuvšího gólmana Louňovic. Za pět minut předvedl Fanda Macháček pěkné sólo, dostal se až před brankáře hostí a tentokráte už mu nedal šanci na vyniknutí- Do kabin se šlo za zaslouženého vedení - 2:0.

V 67.minutě si Eda Špalek zopakoval akci ze soboty. Vyrobil faul v nadějné vzdálenosti, k míči se postavil Fanda Macháček a střelou od břevna do brány pečetil výsledek na konečných - 3:0. Po naší třetí brance se utkání jíž více méně dohrávalo bez nějaké vyložené šance.

 

Ostředecká sestava:

Znamenáček - Sadílek P., Šimáček O., Štěch R., Gregor - Macháček, Špalek E., Mikel, Smrkovský O. - Sedlmaier, Koudelka J.

střídali: Ptačovský, Bouček, Smrkovský F.

 


 

 

 

 

 

 

 


Obrázek: P4100037.JPG

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci