Přátelský zápas ostředecké přípravky

Ostředecká přípravka po několik turnajových účastech dnes sehrála první zápas na už se zelenajícím trávníku. K přátelskému zápasu si pozvala stejně staré hráče z Miřetic.

Výsledek utkání není až tak důležitý, naši hráči se sešli na jaře prvně téměř kompletní a všichni i ti nejmenší si zahráli. Svůj křest ohněm si v brance ve druhém poločase prožil Tomášek Škvor. Jeho výkon, přestože se bude ještě muset hodně z brankářského umění naučit a některé obdržené branky jdou na vrub jeho nezkušenosti, je velkým příslibem do budoucna.

V druhém poločase jsme díky přesunutí Mikuláše Pikharta z brány do hry byli v poli lepší než soupeř. Dokázali jsme se třikrát střelecky prosadit (Jarda Rezek, Jirka Žerava a Nikola Holubková), navíc jsme nevyužili řadu dalších šancí.

Příští sobotu hrajeme v Miřeticích odvetu-Výkop je opět v 10.15h.


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci