Ostředecká přípravka na turnaji MARŠ CUP 2011

Ostředečtí fotbaloví špunti vyrazili v sobotu na turnaj MARŠ CUP 2011, který pořádal Sokol Maršovice v hale ZŠ Neveklov. Přestože nakonec skončili na posledním osmém místě, herně i výsledkově se oproti podzimu neustále zlepšují.

 

Vzadu stojí trenéři Martin Novák a Ondřej Vildman

Před nimi zleva stojí:Jarda Rezek, Monika Svobodová, Ota Mareček, Karolína Horáková a Nikola Holubková

Vpředu zleva klečí: Jiřík Svoboda, Vítek Bareš, Tomášek Škvor a Matěj Hampl

Před nimi leží Mikuláš Pikhart

V úvodním utkání jsme byli vyrovnaným soupeřem domácím, se kterými jsme na podzim dvakrát vysoko prohráli (0:13 a 0:18). Rozhodl gól téměř z nulového úhlu. V dalších dvou zápasech ve skupině jsme vždy minimálně půlku hrací doby drželi proti ještě silnějším soupeřům než byli Maršovice bezbrankový stav, ale shodně v obou utkání nás položila první, velmi smolná inkasovaná branka. 

Ráz utkání o 7.místo proti Bílkovicím udal nešťastný gól již ve třetí minutě, kdy výkop bílkovického gólmana doskákal až před naší branku, kde přeskočil i našeho brankáře Mikuláše Pikharta. Po odehrání 9 minut byl Mikuláš poslán do pole, tento taktický tah vyšel a v 12. minutě bylo srovnáno. Bohužel v poslední minutě chybovala obrana a soupeř pohodlně rozhodl.

 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci