Podzimní sezónu zakončili ostředečtí fotbalisté výhrou nad Krhanicemi

Ostředečtí fotbalisté se rozloučili s podzimní sezónou a vlastně i celým rokem 2010 vítězstvím 3:1 (2:1) nad třetím týmem tabulky Krhanicemi. Výkon našich nebyl nijak oslnivý, nicméně stačil na připsání dalších tří bodů a náš podzimní účet se tak zastavil na velmi slušných 26 bodech.

Domácí fanoušky rozjásal už ve 3.minutě Ondra Hanibal, který chladnokrevně střelou ke vzdálenější tyči zužitkoval přesný dalekonosný pas od Fandy Macháčka - 1:0. Naše radost bohužel netrvalo dlouho, v 7.minutě jsme ztratili míč na půlce, hosté podnikli rychlou akci a srovnali na 1:1.

Za dvě minuty nám bylo opět veseleji, Eda Špalek odcentroval od rohového praporku a Kamil Krejcárek dotlačil míč za záda gólmana Krhanic - 2:1. To bylo z naší strany na dlouhé minuty všechno, hosté hrozili neustále vyrovnáním, ale ani oni se s výjimkou jediné akce do vyložené šance nedostali a do kabin jsme šli s jednobrankovým vedením.

Zvýšení náskoku měl na kopačkách v 60.minutě Milan Škvor. Penaltu nařízenou za faul na našeho útočníka ovšem neproměnil, jeho střela skončila na tyči. O tři minuty na to se snažil Milan svou chybu napravit, pěkně si na rohu malého vápna zpracoval míč, ale jeho střela ze záklonu skončila jen v náručí krhanického brankáře.

Když běžela 70.minuta, pěkně se z 20 metrů napřáhl Ondra Vildman, jeho střela ještě úspěšná nebyla. O pět minut později se postavil Ondra k trestňáku, jeho střela se odrazila od břevna do pole k volnému Kamilovi Krejcárkovi, který hlavou pohodlně vstřelili svou dnešní druhou brankou a zvýšil na konečných - 3:1.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Hanibal, Florián, Macháček - Krejcárek, Škvor M., Vildman, Šilhavý - Daněk, Špalek E.

střídal: Koudelka J.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci