Ostředecké fotbalové béčko si připsalo druhé vítězství

Ostředecká fotbalová rezerva si včera poradila s béčkem Tichonic 3:1(3:1) a připsala si tak do tabulky tři body za druhé vítězství v podzimní sezóně.

 

O co ošklivější a větrnější bylo počasí na "Větrné Hůrce" v Pravoníně před týdnem, o to krásnější počasí vládlo včera v Ostředku. Fanda Nerad nám odcestoval na Nový Zéland a protože Petr Podroužek nemohl přijet, tak nastoupil v brance Milan Nerad. A byla to náhrada více než dostačující.

 

Domácí borci nastoupili v osvědčených modrobílých dresech, hosté využili nabídky Gambrinusu také a představili se v červených dresech s logem Gambrinus-.Od prvních okamžiků bylo znát, že Tichonice budou hratelný soupeř a že jejich pozice v tabulce před Ostředkem je jen díky tomu, že spolu ještě nehráli.

 

Naše hra byla od začátku fotbalovější a postupně jsme se propracovávali do slibnějších a slibnějších šancí, pohříchu jich ale stále potřebujeme moc v poměru ke vstřeleným gólům. V 16. minutě kopal Ondra Vildman rohový kop a mezi zkoprnělými beky hostů se do vzduchu zavěsil o hlavu menší Vasil Kančij a nedal brankáři hostů žádnou šanci -1:0.

 

Očekávaný nápor hostů a snaha o srovnání se nějak nedostavila, takže se po pravé straně rozběhl náš rychlík Kuba Koudelka a začal zásobovat zbytek týmu výbornými pasy. Zdeněk Měchura šancí na skórování ještě pohrdl, ale v 24. minutě se k balónu dostal Ondra Vildman a brankář hostů lovil ze sítě míč podruhé - 2:0.

 

A aby toho nebylo málo, tak ve 26. minutě čím dál zoufalejší obraně Tichonic znovu utekl Jakub Koudelka a nabídl míč do vyložené šance Tomáši Miklovi, který nezaváhal a také se zapsal mezi střelce - 3:0.

 

Nadšení hráčů i početné skupiny domácích fanoušků trochu zchladila ve 35. minutě hrubice naší obrany a až moc jednoduché zakončení za záda bezmocného gólmana Nerada - 3:1. Hosté vycítili šanci a začali hrát místy i fotbal.Několikrát nebezpečně zahrozili, ale Milan Nerad byl v brance jistý.

 

V 2. polovině utkání tlak Ostředka výrazně polevil, do šancí jsme se dostávali již jen málo, což bylo částečně způsobeno i stáhnutím Koudyho do obrany. Ani to mu ale nebránilo, aby v 73. minutě nepřesprintoval s balónem celé hřiště, dostal se k ohrožení branky hostů, ale gól z toho bohužel nebyl. Hosté se marně snažili o zkorigování výsledku i když šancí v 2. poločase měli hodně. V 92. minutě asi uznal i sudí, že gól hosté prostě už nedají a zápas ukončil.

 

Ostředecká sestava:

Nerad M. - Drahota, Gregor, Němec, Fiala - Smrkovský O., Kanchiy, Vildman, Měchura - Koudelka, Mikel

střídali: Smrkovský F., Ptačovský, Bouček

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci