Ostředečtí fotbalisté dnes vydřeli tři body s Mysličí

Dnes do Ostředka přijel nováček soutěže z Mysliče a všichni jsme očekávali jednoznačnou záležitost spojenou s kanonádou z naší strany. Soupeř naplnil očekávání a představil se jako nejhorší mužstvo, které k nám za poslední roky dorazilo, přesto se utkání proměnilo v neskutečné drama se šťastným koncem pro naše barvy, protože naši se v nefotbalovosti hostům minimálně vyrovnali. Důležité ale je, že tři body po výhře 3:2 (1:1) zůstali v Ostředku, na průběh zápasu si za pár měsíců nikdo nevzpomene.

Hosté, kteří se scházeli jak šváby na pivo a proto rozhodčí posunul úvodní hvizd o čtvrthodiny, na nás vyrukovali s tvrdou hrou, kterou se snažili nahrazovat nedostatek fotbalovosti. Tedy s hrou, která našim hráčům vůbec nesedí a od začátku s ním měli problémy. Přesto mohlo být po 12 minutách hotovo, ale bohužel nebylo.

Již ve druhé minutě vyslal Lukáš Daněk krásným pasem kupředu Edu Špalka, který přihrál na Ondru Vildmana. Ondrova zblokovaná střela se dostala k Pepovi Šilhavému, který mířil přesně, ale gólman vytáhl míč nad břevno. V 10.minutě byl při průniku do vápna faulován Eda Špalek. K nařízené penaltě se postavil Ondra Vildman, ale nebyl úspěšný. Ve dvanácté minutě jsme si již gól zakřičeli. Eda Špalek si pěkně naběhl do vápna na pas od Petra Floriána a s přehledem přehodil gólmana - 1:0.

Naši hráči místo toho, aby soupeře přitlačili a zvýšili náskok, začali kupit nepřesnosti a chyby v obraně a jednu z nich již ve 20.minutě soupeř potrestal - 1:1.

Po inkasované brance se naše hra ještě zhoršila, chyběl pohyb, přihrávka i základní zpracování míče a rovněž gólman Škvor nepůsobil při některých zákrocích příliš jistě. Kdybychom dnes narazili na zdatnější protivníka, asi by zápas dopadl jinak. Uklidnění na cestu do kabin mohl přinést ve 44.minutě Eda Špalek, pěkně pronikl do vápna, ale "loženku" neproměnil, když míč po jeho střele těsně minul branku Mysliče.

Ve druhé půli pokračoval nemastný výkon z naší strany, který v 55. minutě potrestal bývalý ostředecký dorostenec Frajták, jenž pronikl do vápna a pěknou střelou z úhlu poslal hosty do vedení - 1:2.

Přestože se Myslič k radosti početné hordy svých fans dostala do vedení, nesložili naši hráči zbraně, vždyť pořád ještě zbývala více jak půlhodina hry. Již o pět minut poté vypukla radost mezi domácími příznivci. Lukáš Daněk využil neobratnosti hostujících stoperů, kteří se při snaze odehrát míč srazili a on se tak mohl sám řítit na gólmana hostí, kterému nedal žádnou šanci - 2:2.

Rozhodnutí přinesla 83.minuta, kdy Ondra Vildman napravil neproměněný pokutový kop z úvodu zápasu. Akademik se nebojácně probil po křídle do vápna, jeho střela bez problémů doplachtila za záda bezmocného brankáře Mysliče a přinesla nám perně vydřené tři body - 3:2.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J - Šmarha, Florián, Hanibal, Macháček - Krejcárek, Vildman, Škvor M., Šilhavý - Daněk, Špalek E.

střídali: Měchura, Mikel

 


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci