Fotbalisté béčka prohráli v Pravoníně

Ostředečtí fotbalisté včera prohráli v Pravoníně v poměru 5:1, když o poločase byl stav 3:1 pro domácí.

 

V Pravoníně nás přivítal velmi studený vítr, který vydržel po celý zápas a zavinil několik kuriózních situací, kdy například v 1. poločase Petr Podroužek nedokázal proti větru kopnout balón za polovinu, ale v 2. poločase svými výkopy občas vystrašil domácího gólmana.

 

Od prvních minut jsme byli pod tlakem a poprvé jsme se za vlastní polovinu podívali až asi v 10.minutě. O to větší byla radost Ostřeďáků, když po parádním zatažení po pravé straně a výborném pasu do vápna byl dostatečně důrazný Ondra Smrkovský a vstřelil gól. Bohužel to jsme ještě nevěděli, že to byl jediný gól "besa".

 

Pravonínští se nenechali zahanbit a postupně přetavovali svou územní převahu v góly. Nebýt Petra v naší brance mohlo být závěrečné skóre ještě vyšší (i když při každém jeho výkřiku "Mám!" se museli všichni trochu bát, co z toho bude).

 

Doporučení pro příští roky a návštěvy fotbalového utkání v Pravoníně na podzim: Vezměte si neprofouknutelné oblečení a nějaký svetr pod něj. Teplá čepice a rukavice také dojde uplatnění. Je tam kosa jak v ruském válečném filmu a fanoušci jí klepali celý zápas!!!

 

Ostředecká sestava:

Podroužek - Nerad F., Drahota, Sedlmaier, Němec - Kapal, Kozák, Fiala, Smrkovský O. - Smrkovský F., Ptačovský

střídal: Koudelka D.

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci