O posvícení nebylo pro ostředecké fotbalisty posvícení

O posvícenské sobotě hostili naši fotbalisté hráče z Nespek. Utkání skončilo dělbou bodů po remíze 1:1 (0:0) a naši tak přerušili svou vítěznou sérii, přesto si ale za podaný výkon zaslouží pochvalu. Přítomným divákům fotbal musel líbit, protože se hrálo nahoru-dolů.

 

V první půli byli hosté, posílení o několik hráčů áčka hrajícího I.B třídu, lepší. Oba naši krajní beci Šmerda a Macháček nestačili rychlosti nespeckých útočníků a jen díky několika skvělým zákrokům gólmana Jirky Škvora se hosté nedostali do vedení.

 

Až po více jak pětadvaceti minutách se naši dostali do první akce a dokonce z ní i vstřelili branku, která bohužel pro odmávaný ofsajd neplatila. Ve 35.minutě zazdil tutovku Kamil Krejcárek, jenž z malého vápna nedokázal dopravit míč do odkryté brány hostí a tak se do kabin šlo za bezgólového stavu.

 

V druhé půlce to byli naopak naši, kteří měli více ze hry. V 60.minutě zahrál od lajny trestný kop Petr Florián a jeho střela skončila na břevně. K odraženému míči se ve vápně dral Eda Špalek, který byl faulován a Ondra Vildman se z nařízené penalty nemýlil - 1:0.

 

Naši mohli zvýšit, velkou šanci měl Milan Škvor, který v tomto zápase schytal několik tvrdých zákroků, bohužel se mu nepodařilo přehodit gólmana Nespek.

 

V 72. minutě zbytečně fauloval na hranici šestnáctky Fanda Macháček a hosté pěknou střelou z trestného kopu vyrovnali - 1:1.

 

Ostředecké hráče vyrovnání přibrzdilo v rozletu a do konce utkání opět více hrozili hosté, ale neprosadili se a utkání tak skončilo spravedlivou remízou.

 

Bod nám pomohl k udržení páté pozice, nicméně soupeři na čele tabulky nám poodskočili.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Šmarha, Florián, Uršic, Macháček - Krejcárek, Hanibal, Škvor M., Vildman - Špalek E., Daněk

střídal: Šilhavý

 


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci