Ostředečtí fotbalisté dnes vyplenili Chocerady

Ostředečtí fotbalisté se v dnešním derby utkání proměnili v básníky a svou hrou napsali ódu na fotbal. Zejména v první hodince utkání předváděli krásný kombinační fotbal a nepustili domácí vůbec do hry. Po závěrečném hvizdu tak sklidili zasloužený aplaus ostředeckých fanoušků, kteří vyrazili na derby k řece Sázavě v hojném počtu. Konečný stav utkání byl 0:4 (0:3) v náš prospěch.

 

Naši fotbalisté si vytvořili od začátku utkání územní převahu, když se hrálo zejména na polovině domácích, ti ale také občas zahrozili- Klid na naše kopačky přinesla už 16.minuta, kdy stoper Petr Florián poslal krásný balón na Edu Špalka, který nezištně ve vápně prodloužil na Lukáše Daňka. Dáňa si počínal jako mazák, s přehledem překonal gólmana domácích a vstřelil svojí premiérovou branku za Ostředek - 0:1.

 

V 21.minutě rozehrával Ondra Vildman trestný kop, míč lehce posunul na vedle stojící Floriho, jehož střela z 30 metrů na vápně skočila a překvapila tak gólmana Chocerad - 0:2.

 

Pět minut před koncem první půle hodil u rohu Lukáš Daněk aut na Kamila Krejcárka, který prodloužil na střed na Milana Škvora. Milan našel podařeným obloučkem ve vápně volného Edu Špalka a ten razantní střelou zavěsil po třetí - 0:3.

 

Hned z kraje druhé půle sebral na půlce míč "Akademik" Ondra Vildman a dostal se až před choceradského brankáře, k naší smůle ho svou střelou trefil. V 60. minutě měl slibnou šanci Eda Špalek, bohužel domácí obránce stál na brankové čáře.

 

V 65.minutě se po odraženém míči krásnou přízemní střelou z hranice velkého vápna prosadil Ondra Vildman - 0:4.

 

Naši poté zvolnili tempo, ale přesto se dostali do několika dalších velkých šancí, využít jsme je už ale nedokázali.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Florián, Uršic, Macháček - Krejcárek, Škvor M., Hanibal, Vildman - Daněk, Špalek E.

střídali: Mikel, Müller, Šmarha

 


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci