Ostředečtí fotbalisté přenechali o tomto víkendu všechny body svým soupeřům

Ostředečtí fotbalisté nebudou na tento víkend rádi vzpomínat. Obě mužstva hrála doma a bohužel podlehla svým soupeřům shodně 2:3. Áčko prohrálo tímto poměrem již potřetí. Ostředecká přípravka tentokráte neskórovala a prohrála v Maršovicích.

 

Ostředek - Úročnice 2:3 (1:1)

 

Všichni jsme si přáli, aby áčko herně navázalo na vydařený druhý poločas utkání v Soběhrdech. Bohužel zůstalo pouze u přání.

 

Hosté vstoupili do utkání zostra, prvních dvacet minut se hrálo pouze na naší půlce. Naštěstí byla převaha Úročnice, za kterou hrál exligista Aleš Doležal, bezzubá. Až ve 20. minutě jsme předvedli první kloudnou akci, Eda Špalek se dostal z levé strany do vápna a jeho střela skončila na boční síti úročnické branky.

 

Ve 28. minutě jsme založili na půli nenápadnou akci, míč se dostal k Ondrovi Vildmanovi, který se rozpomenul na minulou neděli a krásnou střelou pod břevno z 25 metrů nedal hostujícímu gólmanovi šanci a vedli jsme 1:0.

 

Naše branka rozhodila hosty z rytmu a je škoda, že ve 40. jsme je nechali vyrovnat. Nenápadnou akci hostí jsme přerušili faulem u rohového praporku. Z následného centru se hosté bohužel prosadili hlavou a bylo srovnáno 1:1.

 

Druhý poločas a i celkový výsledek ovlivnil zkrat Ondry Vildmana, který v rozmezí několika málo minut uviděl dvě žluté karty (nejprve za zbytečný útočný faul a pak neudržel nervy a pustil se do souboje s protihráčem) a tak musel v 55. minutě předčasně do sprch.

 

Naši hráči v deseti bojovali, ale dvakrát si nepohlídali Doležala (v 70. a 75. minutě), který pohodlně poslal hosty do rozhodujícího dvoubrankového vedení - 1:3.

 

V druhé půli úřadoval pan rozhodčí. Vyloučení Ondry Vildmana bylo správné, nicméně hostům odpustil dvě červené karty. Nejprve měl vidět hostující hráč číslo 7 (Mestek) druhou žlutou za hrubý faul a pak jeho spoluhráč za nesportovní chování při penaltě.

 

Našim hráčům se podařilo v 80.minutě snížit na konečných 2:3 ze sudím darované penalty. Úspěšným exekutorem byl Ondra Hanibal, kterého nerozhodilo ani nesportovní chování hostujícího hráče. K vyrovnání však už chyběl čas a síly.

 

Za týden jedeme do Neveklova, kde bychom měli bodovat, abychom se drželi v klidném středu tabulky.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Šmarha, Hanibal, Uršic, Müller - Vildman, Šilhavý, Škvor M., Florián - Špalek E., Macháček

střídali: Krejcárek, Daněk Lukáš(premiéra v ostředeckém dresu)


   

Ostředek B - Divišov B 2:3 (2:2)

 

Jak již bylo zmíněno, béčko prohrálo v dnešním derby s Divišovem stejným poměrem jako áčko o den dříve s Úročnicí, když utkání bylo plné výsledkových kolotočů.

 

Nejprve nás v úvodu zápasu dostal do vedení Eda Špalek, který si tak svou 16. brankou v tomto kalendářním roce upevnil vedení v soutěži Ostředecká zlatá kopačka 2010, aby soupeř následně stav dvěma góly otočil. Do kabin se však šlo za nerozhodného stavu 2:2, protože se před půlí prosadil Láďa Fiala.

 

V druhé půli se bohužel trefil už jen soupeř a odvezl si všechny body.


 

 



Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci