Ostředečtí fotbalisté nastříleli Zaječicům čtyři branky

Ostředečtí fotbalisté si díky dnešní výhře 4:0(2:0) nad Zaječicemi připsali do tabulky první tři body. Naši borci, přes několik zaskřípání v obraně, předvedli velmi dobrý výkon a kdyby odstranili tradiční bolest - neproměňování šancí, mohla být výhra ještě výraznější. Hráčem utkání byl bezpochyby Eda Špalek.

 

Naši se dostali do vedení již v 18. minutě, kdy Eda Špalek pronikl po straně do vápna a pěkně odcentroval, Petr Florián míč promáchl a Kamil Krejcárek trefil břevno, po odraženém míči nastala v malém vápně hostů skrumáž, při které byl nejdůraznější Eda Špalek - 1:0.

 

V dalších minutách nás dvakrát svými zákroky podržel gólman Fanda Nerad. Nejprve vytěsnil střelu hostujícího útočníka nohou mimo bránu, aby krátce na to včasným vyběhnutím zastavil útočné snahy Zaječic.

 

V 39. minutě se Eda Špalek dostal do vápna a pěknou střelou k bližší tyči přidal uklidňující druhou branku - 2:0.

 

Těsně před přestávkou se pěknou střelou z trestného kopu blýskl Ondra Vildman, ale bohužel hostující gólman vytáhl jeho pokus nad břevno.

 

Ihned po příchodu z kabin si na úrovni penalty pěkně naběhl na centr Lukáš Uršic, ale i jeho hlavičku brankář Zaječic zneškodnil.

 

V 55.minutě pěkně centroval z lajny Eda Špalek a Kamil Krejcárek usměrnil špičkou míč potřetí za záda hostujícího brankáře - 3:0.

 

V 67.minutě se Milan Škvor pokusil vrátit do branky míč vyražený hostujícím gólmanem, ale ke čtvrté brance chybělo několik decimetrů.

 

V 75.minutě se dostal do vápna Eda Špalek, pěkně vystřelil, jeho střela se ale bohužel jen lehce otřela o tyč hostující branky.

 

V samém konci utkání předvedli naši borci pěknou akci na jejímž konci stál Zdeněk Měchura, který z úrovně penalty s přehledem uzavřel střelecký účet dnešního utkání - 4:0.

 

Ostředecká sestava:

Nerad F. - Šmarha Petr (premiéra v ostředeckém dresu), Hanibal, Uršic, Müller - Krejcárek, Macháček, Škvor M., Florián - Špalek E., Vildman

střídali: Měchura, Fiala

 


 

 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci