Ostředečtí fotbalisté postoupili do 2.kola Poháru OFS

Ostředečtí fotbalisté postoupili do druhého kola okresního poháru, když po velmi dobrém výkonu, zejména v druhém poločase, vyhráli v Libži 0:2 (0:0).

 

V prvním poločase utkání hraného na podmáčeném hřišti v Libži nebyl k vidění příliš hezký fotbal. Na místo hezkých akcí mohli diváci vidět jen řadu faulů a rozhodčí tak musel udělit několik žlutých karet. Žádný tým si nevytvořil výraznější převahu ani šanci.

 

Druhý poločas přinesl krásný fotbal z naší strany. Pohlednou kombinační hrou jsme si vytvořili jednoznačnou převahu a začali se rodit i šance.

 

Lukáš Uršic pěkně hlavičkoval z úrovně penalty, ale domácí gólman Procházka míč vyrazil. Stejně skončila i pěkná střela Ondry Vildmana. Eda Špalek svou střelou z hranice šestnáctky mířil těsně nad. A pak už to přišlo.

 

V 65-minutě poslal Milan Škvor krásný míč do vápna, za kterým běželi Eda Špalek a Kamil Krejcárek. Eda míč pustil Kamilovi, který se prodral do malého vápna a předložil jak na podnose míč Ondrovi Vildmanovi, který nás s přehledem poslal do zaslouženého vedení - 0:1.

 

Několik minut na to se Eda Špalek srdnatě probil do vápna, kde byl sražen domácím obráncem a sudí správně odpískal penaltu. K ní se postavil Ondra Vildman a zvýšil na konečných 0:2.

 

Jediným negativem bylo nesportovní chování Edy Špalka, který několikrát fauloval domácí hráče po odpískání a může být rád, že díky benevolenci pana rozhodčího zápas dohrál!

 

Druhé kolo poháru se hraje v úterý 28. září, uvidíme koho nám přisoudí los.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Uršic, Hanibal, Macháček - Fiala, Vildman, Škvor M., Šilhavý - Špalek E. , Krejcárek

 


 

 

 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci