Ostředečtí fotbalisté ukončili dlouhé čekání na výhru

Naši fotbalisté konečně ukončili černou sérii zápasů bez výhry trvající od 24. října, když včera vydřeli vítězství nad béčkem z Chocerad 3:2 (2:2).

 

Úvod zápasu tomu však vůbec nenasvědčoval. Neuběhla ani půlminuta, když hosté šokovali všechny přítomné vedoucím gólem, naše obrana byla tou dobou ještě asi v kabině. A bylo ještě hůře! Ve 14. minutě vyrobila naše zadní řada další ze svých hrubek a hosté vedli už 0:2.

 

Ostředečtí fotbalisté si však zaslouží pochvalu, že nehodili ručník do ringu. Již za tři minuty po druhé brance Chocerad se postavil k trestnému kopu Petr Florián a krásnou střelou do šibenice snížil na 1:2 a jako správný kapitán tak pozdvihl náš bojový prapor ke zteči.

 

Běžela 27. minuta, když se Eda Špalek dostal za obranu a běžel sám na gólmana hostí Rychlíka. Přestože to vypadalo, že si míč hodně předkopl a gólman jej získá, Edovi se podařilo vystřelit a míč se k nadšení všech domácích krásně odrazil od břevna do brány. Bylo vyrovnáno a začínalo se od začátku - 2:2. Za tohoto nerozhodného stavu se i šlo do kabin.

 

Ve druhé půli na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo, a to ostředecké! Sice nepředvádělo nějak oslnivý výkon, ale bojovalo a dostávalo se do vyložených šancí- Postupně se sami před brankářem Chocerad ocitli Eda Špalek, Fanda Nerad a Petr Florián, ale bohužel žádný z nich neuspěl.

 

A tak nám museli pomoci hosté. V 80- minutě zatáhl míč po lajně Kamil Krejcárek, odcentroval do vápna a hostující hráč krásně zavěsil do vlastní branky a pomohl nám k důležitým třem bodům - 3:2.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Macháček, Hanibal, Uršic, Müller - Fiala, Florián, Špalek, Šilhavý - Sadílek T., Měchura

střídali: Nerad F., Krejcárek, Hromas jako hrající trenér

 


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci