Ostředečtí fotbalisté vstoupili neúspěšně do zimního turnaje ve Voticích

Naši fotbalisté sehráli dnes večer za umělého osvětlení své první utkání v rámci zimního turnaje SK Marila Votice, ve vyrovnaném derby utkání hraném na umělé trávě prohráli s Přestavlky 1:3 (1:1).

 

Naši borci začali svižně, hráli pěkný kombinační fotbal a Přestavlky téměř k ničemu nepustili. V 15.minutě pronikl Petr Florián do vápna a křižnou střelou, která se odrazila od tyče do brány, nás poslal do zaslouženého vedení. Postupem času začal hrozit i soupeř, když už se ale zdálo, že do přestávky udržíme vedení, tak nás Přestavlky přečíslili a vyrovnali.

 

Bohužel tak jak skončila půle první, začala druhá. Než se naši hráči rozkoukali, už jsme po zaváhání v obraně prohrávali. Naši hráči nerezignovali a snažili vyrovnat. Vytvořili si náznaky šancí, ale žádná nebyla gólová a když soupeř těsně před koncem z protiútoku, po naší ztrátě míče na půli hřiště, vstřelil třetí branku, bylo rozhodnuto.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Macháček, Hanibal, Uršic, Müller - Krejcárek, Šilhavý, Škvor M., Florián - Měchura, Špalek E.

střídali: Nerad F., Fiala L., Špalek R.

 


 

 



Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci