Fotbalisté vypadli po penaltách v okresním poháru už v osmifinále

Ostředečtí fotbalisté ukončili svou pouť okresním pohárem již v osmifinále, když v dramatickém domácím derby utkání podlehli rivalovi z Divišova hrajícímu okresní přebor až na penalty 3:4.

 

Režii zápasu měl od začátku v rukou sudí p.Černý. Naši fotbalisté šli do vedení díky penaltě za ruku, která asi nebyla a kterou bez problémů proměnil Petr Florián. O pár minut později byl při průniku do vápna faulován Pepa Šilhavý a sudí nařídil druhou, tentokráte, nezpochybnitelnou penaltu v náš prospěch. Míč si vzal Tomáš Sahula, jenž však trefil pouze tyčku branky a tak se do kabin odcházelo za stavu pouze 1:0.

 

Druhý poločas začal Divišov ofenzivou, naši hráči se nemohli vůbec dostat do hry. Po deseti minutách hosté vyrovnali po chybě gólmana Jirky Škvora, kterému míč po střele z dálky prošel mezi rukama do brány. Aby toho ovšem nebylo málo, hosté podnikli útok, který zaváněl ofsajdem a dostali se do vedení. Naši se nevzdávali a konečně začali i útočit. Při jedné z akcí byl náš hráč faulován a Petr Florián proměnil i svou druhou penaltu v tomto zápase a vyrovnal na 2:2. Když se krátce na to krásně z voleje na úrovni penalty trefil Milan Škvor a poslal nás do vedení 3:2, zdálo se, že bychom zápas mohli dovést do úspěšného konce. Ovšem to by nesměl na hřišti úřadovat rozhodčí Černý, který daroval vymyšlenou penaltou hostům šanci k vyrovnání a oni ji využili. O vítězi tedy musely rozhodnout penalty.

 

Penaltový rozstřel zahájili hosté. Na jejich první proměněnou odpověděl stejnou mincí Milan Škvor. Bohužel hned v další sérii padlo rozhodnutí! Jenda Müller trefil jen břevno a po dvou sériích tak hosté vedli 2:1. V dalších dvou sériích byli všichni střelci úspěšní - za nás Ondra Hanibal a Eda Špalek, a proto když Divišov proměnil i pátou penaltu, nebylo co řešit! Dál jde Divišov, i když dnes nic neukázal, ale byl šťastnější v penaltové loterii.

 

Sestava Ostředka:

Škvor J. - Krejcárek, Hanibal, Uršic, Müller - Sahula, Škvor M., Šilhavý, Florián - Štěch M. , Špalek E.

střídal: Špalek R.


 

 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci