Fotbalové áčko opět poraženo

Ostředecké áčko zakončilo svou nevydařenou podzimní sezónu ve třetí třídě domácí porážkou se Zaječicemi 2:4(2:1), když dnešní hrou navázalo na trápení z předchozích zápasů, kdy jim nešlo upřít snahu, ale chybělo štěstí i větší um při zakončení. Utkání charakterizovala prostupnost a chyby obou obran, když v naší citelně chyběl Lukáš Uršic.

 

Naši se dostali do vedení už v 15.minutě Tomáš Sahula zahrál roh na přední tyč a Kamil Krejcárek prostřelil gólmana hostů. Z vedení jsme se však neradovali dlouho, po centru z pravé strany zůstali tři hráči soupeře volní v malém vápně a jeden z nich z brankové čáry pohodlně vyrovnal. Pár minut před koncem poločasu zahrával na pravé straně u lajny trestňák Jenda Müller, jeho přetažený centr trefil z voleje Martin Štěch a střelou k protější tyči nás opět poslal do vedení. Hosté mohli rychle vyrovnat, ale podržel nás gólman Škvor i jednou za něj zaskakující Fanda Macháček. Do kabin se šlo za pro nás příznivého stavu 2:1.

 

Svůj náskok mohli naši hráči po změně stran zvýšit, ale Milanovi Škvorovi, Edovi Špalkovi i Petru Floriánovi chybělo štěstí. K naší smůle, rovněž přes řadu zahozených šancí, byli hosté úspěšnější. Ve druhé půlce se trefili třikrát a uštědřili nám první podzimní domácí porážku. Naši fotbalisté tedy zakončili podzim na pozici, kterou snad nemohl předvídat ani ten nejhorší pesimista a máme blíže k sestupovým než postupovým příčkám.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Macháček, Hanibal, Škvor M., Müller - Krejcárek, Šilhavý, Sahula, Florián - Měchura, Štěch M.

střídali: Špalek E., Fiala


 

 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci