Fotbalisté ztratili dva body v Choceradech

Dnes zajížděli naši fotbalisté k derby zápasu do nedalekých Chocerad. Příjemné počasí přilákalo zhruba stovku diváků, velká část přijela z Ostředka, aby podpořila naše borce v očekávání příznivého výsledku, ten se bohužel nekonal, naši fotbalisté umřeli na krásu a předvedli festival zahozených šancí a střelecké neschopnosti (nemohoucnosti).

 

V utkání proti soupeři, kterého jsme převážnou část utkání drželi na jeho půli a který v druhé půli fyzicky odpadl, jsme měli získat více než jeden bod, za který nakonec můžeme být rádi.

 

Naši vstoupili do utkání svižně, vytvořili si tlak a začali přicházet šance. Bohužel se zejména Lukáš Uršic, hrající opět na hrotu, převtělil do role spalovače šancí a zazdil několik tutovek. Po nevinné akci domácích se už míč dostal na naše kopačky a Ondra Hanibal jej měl odkopnout dopředu, bohužel se však Ondrovi odrazil od země do ruky a sudí Rathan nekompromisně pískl penaltu, kterou domácí proměnili. Byla to jejich první a nakonec i poslední vážnější šance na skórování.

 

Naši nehráli v poli špatně, ale chyběl závěr a důraz při zakončení. Tomáš Sahula se utápěl v kličkách a když se kdokoliv z jeho spoluhráčů pokusil vystřelit, vyslal neškodnou ""malou domů"" nebo si pletl fotbal s ragby. Do kabin se tedy šlo za pro nás nepříznivého stavu 1:0.

 

V druhém poločase začali neškodným domácím docházet síly, naši stupňovali tlak, ale na jejich kopačky se s přibývajícím časem vkrádala nervozita a nepřesných pokusů přibývalo. Po střele Milana Škvora zazvonila tyčka branky gólmana Sváti Rychlíka a dorážka P.Šilhavého šla nad.

 

Skórovat se nám podařilo, až když do konce chybělo jen něco málo přes pět minut. Tomáš Sahula se dostal před gólmana Rychlíka a vyrovnal. Po vyrovnávací brance náš tlak zesílil, ale na vítězný gól nám už zbylo málo času. Domácí zdržováním a kouskováním hry remízu udrželi.

 

Sestava Ostředka:

Škvor J. - Zima, Hanibal, Škvor M., Müller - Sahula, Florián, Šilhavý, Macháček - Špalek E., Uršic

střídali: Měchura, Fiala

 


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci