Fotbalisté přivezli cenný bod ze Soběhrd

Ostředečtí fotbalisté získali v dnešním dopoledním derby utkání v Soběhrdech cenný bod za remízu 1:1 (0:0).

 

V utkání dvou hlavních aspirantů na postup do okresního přeboru začali lépe naši borci, celý první poločas měli mírnou, ale zcela neplodnou převahu. Veškeré naše šance končili na neschopnosti vystřelit na bránu. Postupně takto končil náznak šance Pepíka Šilhavého, Edy Špalka i Tomáše Sahuly. Domácí zahrozili jen z občasných protiútoků.

 

Druhý poločas pro nás začal nejhůře, jak mohl. Domácí se dostali hned z první šance v zápase do vedení. Jirka Zima si nepokryl domácího útočníka a umožnil mu dorážku do prázdné branky.

 

Zápas velmi slušné kvality se poté dostal do obrátek, naši se snažili a začali přicházet gólové šance. Lukáš Uršic trefil tyčku, Eda Špalek tísněn protihráčem přestřelil z dvou kroků prázdnou branku. Vyrovnání však stále nepřicházelo. Naopak domácí byli nebezpečnější než v první půli a dostali se do dalších tří gólových šancí, při jedné zachránilo naší branku břevno.

 

Nervozitu na hřiště vnesl chybný verdikt sudího, který neuznal vyrovnávací branku Tomáše Sahuly. Do konce utkání už chybělo pouze 5 minut, když se z 35 metrů rozpřáhl "Flori" a krásnou střelou do levé šibenice vyrovnal na konečných 1:1.

 

Sestava Ostředka:

Škvor J. - Měchura, Hanibal, Uršic , Macháček - Florián, Škvor M., Sahula, Šilhavý - Štěch M., Špalek

střídali: Zima, Krejcárek


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci