Mistři !!! Stolní tenisté jsou přeborníky OP2

Ostředečtí stolní tenisté si páteční výhrou v Úročnici (a s ohledem na porážku Teplýšovic v Benešově) zajistili již dvě kola před koncem 1.místo v tabulce a titul Přeborníka OP2.

V Úročnici vyhráli obě čtyřhry – Marek Škvor s Liborem Budjačem přetlačili Klápu s Vnoučkem a Jura Žydyk s Patrikem Vosátkou si poradili s duem Klinger / Jindřich. Vyšel tedy taktický tah vyměnit Patrikovi parťáka do čtyřhry.

Původní bodový plán ovšem dostal hned poté trhlinu. Patrik, který dva týdny marodil a nebyl ještě zcela fit, překvapivě prohrál s Vnoučkem. Ale vzhledem k tomu, že Jura přehrál Jindřicha a  Libor neměl problém s Klingerem, drželi naši přes porážku Martina Vosátky s domácí jedničkou Klápou vedení 2:4 po první sérii dvouher.

Do druhé nastoupil místo Patrika Marek a hned vybojoval pro naše barvy důležitou výhru nad Jindřichem. Jura sice neuspěl s Klápou, ale Martin dokázal zdolat v pětisetové bitvě Klingera a Libor porazil Vnoučka, takže jsme se dostali do nadějného vedení 3:7.

Třetí sérii zahájil Marek s Klápou. Bylo to těsné, ale koncovky všech setů zvládl lépe domácí hráč. Zbylé dvouhry této série patřili ostředeckým a bylo hotovo – 4:10!

Závěrečná série dvouher byla opět v naší režii. Marek porazil hladce Klingera, Martin Jindřicha a Libor Klápu. Jen Jura neuspěl s lepšícím se Vnoučkem, ale to už šlo jen o korekci konečného stavu na 5:13.

Cestou ze zápasu se naši dozvěděli o porážce Teplýšovic v Benešově a mohli tak začít slavit! Jsou MISTŘI! Jedná se o velký úspěch ostředeckého stolního tenisu.

Béčko nestačilo na lídra OP3 z Pyšel. Body získalo jen díky skreči hostujících hráčů. Vzhledem k nečekané remíze Nesvačil s Bystřicí, ale ještě stále mají béčkaři naději vyhnout se baráži. Museli by v posledních kolech u hrát o 4 body více než Nesvačily.

OP2: TJ Úročnice Benešov – Sokol Ostředek A 5:13

OP3: Sokol Ostředek B – Sokol Pyšely C 6:12


IMG 9143

IMG 9146

IMG 9148

IMG 9150

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci