Áčko drží 1.místo, béčko živí naději na záchranu

Stolní tenisté mají za sebou vydařený týden.

Áčko v pátek zvládlo souboj s nevyzpytatelným béčkem Olbramovic, čímž napravilo týden starou porážku s olbramovickým áčkem a čtyři kola před koncem vede o 5 bodů před druhými Teplýšovicemi. 

Souboj to byl velmi vyrovnaný. Hosté se vyznačují tím, že všichni mají speciální povrchy na pálce. Stoprocentní byl Libor Budjač a Patrik Vosátka. Po bodu přidali Marek Škvor a Martin Vosátka. Důležitý první bodík vybojovala dvojice Marek / Libor ve čtyřhře.

Béčko ve středeční dohrávce porazilo Heřmaničky a v pátek si poradilo s poslední Bystřicí. K bodům výrazně přispěl stoprocentní Jura Žydyk. Dařilo se i Jarce Bartůškové, která v obou zápasech vyhrála tři dvouhry. Výhry daly béčku jistotu, že se vyhne přímému sestupu do OP4 a současně oživily naděje, že by se mohlo i vyhnout baráži, ale k tomu bude muset v posledních čtyřch kolech dvakrát vyhrát.

OP2: Sokol Ostředek A - SDH Olbramovice B 11:7

OP3: Sokol Ostředek B - Sokol Heřmaničky 12:6

OP3: Sokol Ostředek B - SK Bystřice A 12:6


 IMG 8958

IMG 8959

IMG 8964

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci