Stolní tenisty nezastavil ani Benešov

Stolní tenisté pokračují ve své jízdě letošní sezónou OP2. V pátek uspěli i na půdě třetího celku tabulky z Benešova. Nutno je ovšem dodat, že domácím chybělo několik hráčů.

Úvod utkání nenapovídal snadné výhře našich. Po čtyřhrách byl stav vyrovnaný. Marek Škvor s Pavlem Šimáčkem se protrápili k výhře nad Schusterem se Štalmachem. Patrik s Martinem Vosátkovi opět potvrdili, že se jim ve čtyřhře až tolik nedaří. Prohráli s duem Kohout / Mohr.

Přestože jsme po první sérii dvouher vedli 5:1, jejich průběh tomu nejprve vůbec nenasvědčoval. Martin prohrával překvapivě se Schusterem 0:2 a stejně si vedl Pavel s Kohoutem. Patrika trápil Mohr. Všichni tři ale dokázali průběh zlomit na svou stranu. A naší stoprocentní bilanci v této sérii potvrdil následně Marek se Štalmachen.

Naši pak již šli bez problémů za třemi body. Patrik s Pavlem uspěli ve všech dvouhrách. Marek s Martinem si připsali dvě výhry a dvě prohy, když shodně nestačili na Kohouta s Mohra.

Vítězstvím (již 8. v řadě) naši potvrdili pozici lídra tabulky. Na druhý Divišov B mají náskok 9 bodů, třetí Teplýšovice ale mají odložený zápas k dobru.

OP2: ST Benešov C - Sokol Ostředek A  5:13

OP3: Sokol Votice B - Sokol Ostředek B 15:3


IMG 8259

IMG 8260

IMG 8262

IMG 8264

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci