Béčko jen remizovalo s Kamenným Přívozem a je stále předposlední

Béčko plánovalo, že v pátek porazí doma 11. béčko Kamenného Přvozu a v tabulce ho předskočí. Plány dostaly trhlinu, když se kvůli nemoci omluvil Libor Budjač.

Nicméně poté, co si oba týmy rozdělily body za čtyhřu se dostal do vedení náš tým, který v 1.sérii vyhrál tři dvouhry (Standa Měchura, Jura Žydyk a Petr Styblík). Ve druhé sérii bodovali jen Standa a Jura, ale i tak jsme drželi vedení 6:4.

Třetí série se našim nepovedla. Standa sice připsal sedmý bod, ale pak Jarka Bartůšková a Pepa Lemberk, vystřídavší Petra, nezvládli pětisetovky a Jura překvapivě podlehl mladému Sehnalovi. Do poslední série se šlo za nerozhodného stavu 7:7.

V úvodu poslední série uspěla Jarka a poslala nás do vedení. Pepa bohužel nezvládl koncovky vyrovnaného zápasu s Volkem a bylo srovnáno. Na poslední dvě dvouhry šli Standa a Jura, naděje na urvání těsné výhry tak byla velká. Standa si překvapivě vylámal zuby na Sehnalovi, a tak alespoň remízu musel zachránit Jura. S Kováčem se hodně trápil, ale pátý set zvládl a vybojoval devátý bod.

Remíza sice zvýšila náskok našich na poslední Bystřici, ale ztráta na Kamenný Přívoz zůstala nadále tři body. 

OP3: Sokol Ostředek B - Tatran Kamenný Přívoz B  9:9


IMG 7684

IMG 7688

IMG 7691

IMG 7692

IMG 7693

IMG 7694

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci