Áčko smázlo poslední Neveklov a stalo se králem půlsezóny 2023

Stolní tenisté odehráli své utkání 10.kola již ve čtvrtek. Neveklovští požádali o změnu termínu, protože v pátek by neměli dostatečný počet hráčů. Oba týmy se shodly na čtvrtku, s tím že se nebude hrát v Neveklově, kde je obsazená sokolovna, ale v Ostředku.

"Domácí" Neveklov dorazil jen ve třech, takže již před začátkem prohrával 0:5. Naši v zápase prvního s posledním týmem tabulky nedali neveklovským žádnou naději. A i když Pavel Šimáček v úvodní sérii hladce prohrál s Kačmarem, brzy rozhodli o své výhře. Druhý bod našich barev ztratil až v poslední dvouhře utkání Marek Škvor, když v pětisetové bitvě "materialistů" plné zvratů prohrál s Matuškou.

Tři body zajistily našemu celku jistotu, že po první polovině soutěže jim bude patřit 1.místo. Aktuálně mají na druhý Benešov náskok 7 bodů (Divišov hraje své utkání s Úročnicí až 20.12.). 

V pátek sehrají naši poslední utkání tohoto kalendářního roku, když přivítají mladé vlašimské stolní tenistky a tenisty.

OP2: Sokol Neveklov B - Sokol Ostředek A  2:16  


 Tabulka OP2TAB OP2 10 12 2023


 IMG 7677

IMG 7678

IMG 7680

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci