Po výhře nad Úročnicí kralují stolní tenisté v OP2 již o 5 bodů

V pátek hostili naši stolní tenisté nebezpečnou Úročnici, která byla před tímto zápasem na třetím místě. Cílem ostředeckých byla výhra a udržení 1.místa v tabulce.

Ze začátku byl zápas velmi vyrovnaný. Obě čtyřhry se hrály na pět setů. Martin a Patrik Vosátkovi udolali Hrušku s Klingerem, ale Pavel Šimáček s Jurou Žydykem prohráli s dvojicí Klápa / Vnouček.

Nerozhodný stav byl i po první sérii dvouher. Patrik si poradil s Klingrem a Martin nedal šanci Vnoučkovi. Pavel jednoznačně prohrál s Hruškou. Jura nezvládl pětisetovku proti úročnické jedničce Klápovi, ale nebyl daleko od výhry.

Od druhé série začali mít navrch naši. Patrik s přehledem porazil Hrušku a Martin Klingera, kterého trápil sval. Jura uspěl s Vnoučkem. Nebodoval pouze Pavel proti Klápovi, nicméně jsme vedli 6:4.

Ve třetí sérii jsme pak dominovali. Vyhráli jsme všechny čtyři dvouhry a za stavu 10:4 bylo o našem vítězství rozhodnuto!

V závěrečné sérii si Patrik hladce poradil s Vnoučkem a Šimimu vzdal zraněný Klinger.  Prohry Martina s Klápou a Jury s Hruškou jen upravili výsledek na konečných 12:6 ve prospěch ostředeckých barev. 

Naši splnili svůj cíl a vzhledem k zaváhání soupeřů z předních míst tabulky mají na 1.místě již náskok 5 bodů. V pátek zajiždí do Neveklova, kde si zahrají proti místnímu béčku, kterému patří poslední místo s pouhými 2 body.

Béčko hrálo souběžně v Pyšelých a odvezlo si krutý výprask 0:18, když uhrálo jen tři sety...

OP2: Sokol Ostředek A - TJ Úročnice  12:6

OP3:  Sokol Pyšely C - Sokol Ostředek B  18:0


Tabulka OP2TAB OP2 02 12 2023


IMG 7598

IMG 7599

IMG 7600

IMG 7602

IMG 7604

IMG 7605

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci