Výhrou v Divišově potvrdili stolní tenisté 1.místo v tabulce

Ve středu vyrazili naši stolní tenisté do nedalekého Divišova, kde je čekal souboj o první místo tabulky. Naši byli před zápasem na 1.místě jen o skóre před domácími. Dal se očekávat velmi vyrovnaný zápas, který se rozhodne až v závěru.

Po úvodních čtyřhrách byl stav vyrovnaný. Pavel Šimáček s Markem Škvorem porazili relativně snadno Ševčíka s Kunešem. Vosátkovi ale nezvládli pětisetový souboj s duem Bělina / Pekárek.

První série dvouher vyšla lépe domácím, protože z ostředeckých bodoval jen Patrik, když v pěti setech udolal Ševčíka. Naši ale nesložili zbraně a dokázali ve druhé sérii vyrovnat. Uspěli Pavel s Bělinou, Patrik s Kunešem a překvapivě i Marek s Křížovou, která do dvouher nahradila Pekárka.

Vyrovnání naše povzbudilo a ve třetí sérii otočili skóre ve svůj prospěch. Prohrál pouze Marek s domácí jedničkou Ševčíkem, byť ho potrápil (18:20, 11:9, 12:10, 14:12). Naši vedli 8:6 a minimálně bod byl velmi blízko.

V úvodu poslední série vyhrál Patrik nad Křížovou a zajistil pro Ostředek minimálně remízu. Pavel nestačil na Ševčíka a tak rozhodnout měly poslední dvě dvouhry, do nichž nastoupil Marek proti Kunešovi, kterého nikdy neporazil a Martin proti Bělinovi. Oba naši hráči vedli 2:1 na sety. Martin měl ve čtvrtém setu dokonce mečbol, ale nakonec oba zápasy dospěly do pátých setů. Marek v něm tahal dlouho za kratší provaz a jen dotahoval. Prohrával 2:6, 6:8, 8:10. Marek oba mečboly soupeře odvrátil a prvně vedl až 11:10. Svůj první mečbol využil a zajistil pro naše barvy desátý vítězný bod. Martin pátý set prohrál, ale to už nic na naší výhře nezměnilo.

Výhrou naši potvrdili první místo v tabulce. Divišovu odskočili o tři body. Třetí Úročnice ztrácí body 4. A právě Úročnici přivítají naši stolní tenisté příští pátek doma.

Béčko bez své jedničky Jury Žydyka dokázalo doma remizovat s Netvořicemi a bodově se dotáhlo v tabulce na dvanácté Nesvačily. Uspěly obě čtyřhry. Body ve dvouhrách pak získali Jarka Bartůšková 2, Martin Vosádka 2 Vašek Hraba 2 a Petr Styblík 1. 

OP2: Orel Divišov B – Sokol Ostředek A  8:10

OP3: Sokol Ostředek B – Sokol Netvořice B  9:9


IMG 7478

IMG 7479

IMG 7480

IMG 7481

IMG 7482

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci