Béčko se dočkalo první výhry, áčko nezaváhalo v Olbramovicích

Ve čtvrtek hrálo béčko veledůležitý zápas v Bystřici. Jednalo se o souboj dvou týmů, které ještě v této sezóně nebodovaly. Prvně nastoupil v našich barvách Standa Měchura a více jak roční absence nebyla vůbec znát. Vyhrál všechny čtyři dvouhry a spolu s Jurou Žydykem i čtyřhru. Jura rovněž porazil všechny své soupeře ve dvouhrách. Důležitá byla i výhra Petra Styblíka s Martinem Vosádkou v pětisetové čtyřhře. Petr pak ještě dokázal porazit mladšího z Vrtišků. Naši si připsali do tabulku první a velmi potřebné tři body. Nadále však jsou předposlední, ale na dvanácté Nesvačily ztrácí jen jeden bod.

Áčko hrálo v pátek v Olbramovicích proti místnímu béčku. Naši nastoupili v sestavě Patrik a Martin Vosátkové, Pavel Šimáček a Jura Žydyk. Body za čtyřhry si oba týmy podělily. Ve dvouhrám se od první série dařilo lépe našim. Oproti zápasu v Krusičanech zvládli i koncovky pětisetovek. Všechny čtyři v rámci dvouher vyhráli. Patrik odvrátil s nepříjmeným Bronem čtyři mečboly a nakonec se radoval z výhry a přidal na naše konto 4 body. Tři dvouhry vyhráli i Pavel a Jura. Martin uspěl dvakrát. Výhra posunula náš tým do čela neúplné tabulky o bod před Divišov, který hraje svůj zápas v Benešově až v pondělí. Ve středu pak naše čeká zápas právě v Divišově.

OP2: SDH Olbramovice B - Sokol Ostředek A  5:13

OP3: SK Bystřice A - Sokol Ostředek B  7:11

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci