Na závěr podzimu si fotbalisté přivezli výhru z Jablonné

TJ Mír Jablonná n/V - Sokol Ostředek  2:8 (1:2)

branky: Sztánkovics 4, Špalek, Florián, Uršic, Vildman

sestava: Luzum - Nepraš, Schärfer, Škvor M., Štěch (66. Vildman) - Hanibal (81.Šimáček), Pejša, Uršic (66. Nerad) - Špalek, Svoboda J. (46.Florián) - Sztánkovics


Na sobotní zápas do Jablonné vypravila TJ autobus jako odměnu fotbalistům za vydařenou podzimní sezónu. Přes nevlídné počasí vyrazila naše fotbalisty podpořit i početná skupinka fanoušků s bubnem. A nebýt jich tak by se hrálo téměř bez diváků. Domácí se krčí na posledním místě tabulky s pouhým jediným bodíkem, tak se není čemu divit…

Možná tato skutečnost naše fotbalisty ukolébala, protože naši dokázali reagovat na vedoucí gól domácích až po více jak půlhodině. Gólman David Luzum měl nečekaně hodně práce. Do půli se našim podařilo přidat ještě jednu branku a skóre otočili. Nicméně trenér Pavel Šimáček byl s našim vystoupení velmi nespokojen.

Druhý poločas přinesl zlepšení z naší strany a branky do sítě Jablonné začaly přibývat. Čtyřmi góly stvrdil svou dominanci v střelecké soutěži o Ostředeckou zlatou kopačku 2023 László Sztánkovics, který je i nejlepším střelcem podzimu v rámci naší skupiny třetí třídy.

Našim patří po podzimu třetí místo, když ztrácí tři body na první Poříčí a dva na druhé Krhanice. Hodně mrzí ztráta bodů v závěru zápasu v Úročnici. Naše pozice před jarem mohla být lepší. Ovšem i tak zůstáváme ve hře o postup.

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci