Stolní tenisté výhrou nad Olbramovicemi potvrdili 2.místo v tabulce

Včera čekal na naše stolní tenisty těžký soupeř. V souboji o 2.místo hostili áčko Olbramovic v čele s nejlepším hráčem soutěže Jardou Dohnalem.

Po čtyřhrách byl stav vyrovnaný, když si Pavel Šimáček s Markem Škvorem snadno poradili s dvojící Trázník / Rosol a naopak Martin a Patrik Vosátkové nestačili na Dohnala s Chudlářským.

První série dvouher poslala naše do vedení. Martin dle předpokladů nestačil na Dohnala, ale ostatní členové týmu uspěli ve třech setech. Podobný průběh měla i série druhá, kdy Marek sice Dohnalovi sebral set a ve čtvrtém držel krok do stavu 9:9, ale jeho týmové kolegové nezaváhali. Vedli jsme 7:3 a k výhře bylo blízko.

V úvodu třetí sérii nestačil Marek na Trázníka a Pavel na Dohnala, ale Vosátkové připsali na naše konto další dva body a měli jsme tak jistotu minimálně remízy.

Výhru zařídil hned na začátku poslední série Pavel, který v dramatické pětisetové bitvě udolal Trázníka. Marek si poradil s Rosolem a vůbec tak nevadilo, že ani Patrik nevyzrál na Dohnala a Martin podlehl Chudlářskému. Naši si připsali tři body do tabulky a udrželi 2.místo v tabulce, když na vedoucí Divišov ztrácí 2 body.

V souběžně hraném zápase béčko neuspělo proti béčku Louňovic. Bodovali jen Jura Žydyk (3b.) a Petr Styblík (2b.). Béčko nadále čeká na první bod a zůstává o skóre předposlední před Bystřicí, kde hraje příští čtvrtek.

OP2: Sokol Ostředek A - SDH Olbramovice A  11:7

OP3: Sokol Ostředek B - Sokol Louňovice B  5:13


foto1

foto2

foto3

foto4

foto5

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci