Stolní tenisté nezvládli v Krusičanech pětisetovky

Ve čtvrtek čekal naše stolní tenisty zápas v Krusičanech, kde vždy panuje výborná přátelská atmosféra. Nejinak tomu bylo i nyní. Naši si ale bohužel připsali první porážku v sezóně. Hlavní důvodem byla skutečnost, že z celkem 9 pětisetových zápasů vyhráli jen dva. V zápase chyběl Pavel Šimáček, který v odbě zápasu trénoval ostředecké fotbalisty.

Našim se nepovedli čtyřhry a prvně v sezóně obě prohráli. V první sérii dvouher si domácí vedení udrželi. Za Ostředek bodovali jen Patrik Vosátka a Jura Žydyk. Druhá série patřila našim a díky třem bodům (Patrik, Martin Vosátka a Marek Škvor) naši vyrovnali na 5:5. Po prvních dohraných dvouhrám třetí série jsme dokonce vedli 7:5, ale pak přišly dvě výhry domácích a před poslední sérii byl stav 7:7.

V závěrečné sérii byli štastnější domácí, kteří vyhráli všechny čtyři dvouhry (3 z toho v pětisetovkách) a připsali si výhru 11:7.

Naši přišli vzhledem k prohře o první místo v tabulce, aktuálně jsou druzí o dva body za Divišovem.

Béčko v pátek vysoko prohrálo v Heřmaničkách. Body vybojovali Martin Vosádka a Petr Styblík. Rezervní tým je nadále předposlední o skóre před Bystřicí.

OP2: Krusičany - Sokol Ostředek 11:7

OP3: Sokol Heřmaničky A - Sokol Ostředek B  16:2


IMG 7307

IMG 7310

IMG 7311

IMG 7312

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci