Dva góly v nastavení připravily fotbalisty o výhru v Úročnici

TJ Úročnice - Sokol Ostředek  4:4 (2:4)

branky: Sztánkovics 2, Florián, vlastní

sestava: Nerad - Müller (58. Vildman), Štěch, Hanibal, Nepraš - Florián, Pejša, Uršic - Svoboda T. (62. Procházka), Špalek - Sztánkovics


Fotbalisté nezvládli závěr včerejšího zápasu v Úročnici a přišli dvěma góly v nastavení o výhru. Poříčí nám tak odskočilo již o tři body.

Úvod utkání nám vyšel na výbornou. V 5.minutě jsme vedli již 0:2. Když na vlastní gól domácích (Klápa) navázal Lázsló Sztankovics. Bohužel ve 23. minutě byl stav vyrovnaný. Za dvě minuty nás znovu poslal do vedení Lázsló, a když Petr Florián zvýšil ve 37.minutě na 2:4, vypadlo to slibně. Za stejného stavu se šlo i do kabin.

Druhá půle dlouhu přinášele jen fotbal od vápna k vápnu a zdálo se, že si v klidu připíšeme důležité tři body, které nás udrží v boji o postup. Bohužel domácí v závěru přidali a v 90.minutě srovnali Vzhledem k velkému počtu omluvenek neměl již kouč Borina, který již musel být kvůli zranění Toma Svobody na hřišti, nikoho, aby mohl taktickým střídáním kouskovat hru.

Pátý gól měl na kopačkách László, ale bohužel trefil jen tyčku a domácí z protiakce srovnali...

Příští sobotu jedeme do Jablonné autobusem. Pojeďte kluky podpořit, aby zakončili podzim výhrou!


foto1

foto2

foto3

foto4

Foto: Jitka Hanibalová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci