Stolní tenisté porazili Teplýšovice a drží 1.místo

Ve včerejším derby s Teplýšovicemi potvrdili stolní tenisté velmi dobrou formu a po výhře 12:6 nadále vévodí tabulce OP2.

Našim se povedli čtyřhry. Pavel Šimáček s Markem Škvorem relativně snadno přehráli teplýšovské duo Sládek / Pessr. Martin a Patrik Vosátkové zvládli pětisetový souboj s dvojící Breburda / Lajdová. Vedení 2:0 bylo velmi slibným začátkem.

Ostředeckým se dařilo i v první sérii dvouher. Výhry si připsali Patrik, Pavel i Marek, jen Martin nestačil na Lajdovou. Podobně se dařilo našim i ve druhé sérii, jen s tím že nebodoval Marek, který prohrál s Lajdovou, když přes setboly nezvládl koncovky prvního (15:17) a třetího setu (11:13) a prohrál 0:3. Stav 8:2 po druhé sérii dvouher znamenal, že k vítězství už chyběly jen dva kroky, tedy dvě vyhrané dvouhry.

Třetí série se lépe povedla hostům. Marek v dlouhé pětisetové bitvě hráčů stejných stylů (pinkalistů) nestačil na Pessra. Pavel velmi rychle odešel od stolu poražen Lajdovou a Martin nevzládl koncovku pětisetovky se Sládkem. Bodoval jen Patrik proti Breburdovi, čímž našim barvám zajistil minimálně plichtu, což by ale bylo vzhledem k začátku zápasu málo.

Kýžený desátý bod připsal na ostředecké konto hned v úvodu závěrečn série dvouher Pavel, který si poradil s Pessrem. Vyhrál i Patrik, který tak připravil teplýšovské Lajdové jedinou porážku. Martin vyhrál bez boje, protože Breburda vzájemný zápas skrečoval. Jura, který vystřídal Marka, prohrál v závěrečné dvouhře utkání se Sládkem.

Naši i po čtytřech kolech drží neporazitelnost! Další zápas je čeká ve čtvrtek v Krusičanech.

V souběžně hraném zápase nestačilo béčko na Kamenný Přívoz a nadále zůstává bez bodu. V tabulce mu patří předposlední místo díky lepšímu skóre oproti áčku Bystřice. Body: Jura Žydyk 2; Petr Styblík 1,5 ; Jarka Bartůšková 1 a Martin Vosádka 0,5. Vašek Hraba, který na poslední dvouhru vystřídal Juru, nebodoval.

OP2: Sokol Ostředek A - Sokol Teplýšovice A  12:6

OP3: Sokol Ostředek B - Tatran Kamenný Přívoz A  5:13


IMG 7241

IMG 7242

IMG 7243

IMG 7244

IMG 7245

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci