Bodová série fotbalistů skončila, ale stále jsou první

Sokol Teplýšovice B - Sokol Ostředek  3:0 (3:0)

sestava: Nerad - Veselý, Hanibal, Rezek (84.Procházka), Krejcárek (70.Vildman) - Uršic, Pejša, Florián - Svoboda J. (46. Svoboda T.), Špalek - Sztánkovics 


V neděli sehráli fotbalisté derby v Teplýšovicích. Domácí dlouho dopředu avizovali, že rezervní tým posílí hráči áčka, aby nás porazili. Nám bohužel naopak chyběla stoperská dvojice David Schärfer - Honza Štěch, což bylo podle kouče Pavla Šimáčka velmi znát.

Půlhodiny se toho na hřišti moc nedělo, až přišly dva slepené góly domácích, které rozhodly. Jeden po dorážce a druhý byl vlastenec. Vše dovršil gól do šatny po rohu. Naši podali v první půli velmi špatný výkon, domácí byli všude rychleji.

Přes první porážku v sezóně nadále držíme první místo o dva body před béčkem Poříčí, které přivítáme teď v sobotu doma. Poříčí si přeložilo zápas áčka v krajském přeboru na sobotu dopoledne, tak se dá z jejich strany čekat hodně nabitá sestava.

Přijďte naš kluky dohnat k výhře! Výkop je ve 14:30.


foto1

foto2

foto3

foto4

Foto: Jitka Hanibalová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci