Výhra v Petroupimi posunula stolní tenisty do čela tabulky

Ve středeční předehrávce stolní tenísté s přehledem vyhráli v Petroupimi a posunuli se do čela tabulky OP2.

Naši položili základ ke třem bodům zvládnutím koncovek pátých setů v obou čtyřhrách. Marek Škvor s Jurou Žydykem zdolali Šturce s Kyselou a Vosátkové si poradili s dvojicí Klatovský / Rabiňák. 

Po první sérii dvouher naši zvýšili náskok, když prohrál jen Marek s domácí jedničkou Šturcem, přestože vyhrál první set a ve druhém měl tři setboly. Podobný průběh, co se týká bodů, měla i druhá série. Jura sice nestačil na Šturce, ale ostatní tři hráči vyhráli a upevnili naše vedení na 2:8. Našim chyběli k vítětství před třetí sérií dvouher tedy již jen dva body.

Remízový devátý přidal na naše konto hned v úvodu třetí série Patrik. Martin sice nestačil na Šturce, ale Jura Žydyk výhrou nad Klatovským zajistil desátý vítězný bod. Markova hladká výhra nad Rabiňákem navýšila ostředecký bodový účet na jedenáct.

Před závěrečnou sérií dvouher bylo tedy jasno. Vosátkové do ní již nenastoupili, takže domácí si díky skrečím připsali dva body. Definitivní podobu výsledku daly výhry Marka nad střídajícím Lejčkem a Jury nad Rabiňákem.

Béčko ve čtvrtek v Nesvačilech sahalo po prvním bodu, ale nepovedeným střídáním ve čtvrté sérii se o něj připravilo. Body na ostředecké konto přispěli Jura Žydyk (3), Jarka Bartůšková (2), Martin Vosádka (2) a Petr Styblík (1). Vašek Hraba, pro kterého to bylo premiérové vystoupení v našich barvách nebodoval. 

OP2: SDH Petroupim B - Sokol Ostředek A  5:13

OP3: Sokol Nesvačily A - Sokol Ostředek B  10:8


IMG 7035

IMG 7036

IMG 7037

IMG 7039

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci