Stolní tenisté překvapili Benešov

V pátek sehráli naši stolní tenisté domácí dvojzápas. Áčko přivítalo benešovské stolní tenisty a rozhodně nebylo favoritem. Hosté dorazili v silné sestavě. Naši nastoupili ve složení - Pavel Šimáček, Patrik a Martin Vosátkové a Marek Škvor.

Po čtyřhrách i první sérii dvouher byl stav vyrovnaný. Pavel s Markem jednoznačně prohráli se sourozenci Plíškovými. Vosátkovi naopak přehráli Košař s Mohrem. V první sérii bodoval Patrik (Mohr) a Pavel (Schuster). 

V druhé sérii dvouher položili naši základ k výhře. Vyhráli všechny čtyři, nečekala se výhra Marka nad benešovskou jedničkou J.Plíškem. Vedení 7:3 dávalo našim naději, ale Benešov to nevzdával. Hodně pomohli vítězné pětisetové bitvy Pavla s J.Plíškem a Patrika s P.Plíškem ve třetí séri, po nichž už nám chyběl jen bodík, který vybojoval v úvodu poslední série Pavel proti Mohrovi (Martin dohrál svůj vítězný duel z třetí série s Košařem až po Pavlovi).

Béčko hostilo Votice a od začátku tahalo za kratší provaz. Body zaknihovali Jura Žydyk (2,5), Jarka Bartůšková (1,5) a Petr Styblík (1).

OP2: Sokol Ostředek A - ST Benešov C  12:6

OP3: Sokol Ostřede B - Sokol Votice B  5:13


IMG 6954

IMG 6956

IMG 6957

IMG 6959 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci