Ze Zaječic vezeme tři body a sedm gólů

Sokol Zaječice - Sokol Ostředek  2:7 (0:2)

branky: Uršic 2, Sztánkovics 2, Florián, Pejša, Špalek

sestava: Nerad - Müller, Štěch, Rezek, Krejcárek - Uršic (68.Svoboda T.), Pejša, Florián - Špalek, Svoboda J. (83.Kančij) - Sztánkovics


V neděli jsme cestovali jako vedoucí tým tabulky do Zaječic. Tamní nakloněné hřiště je vždy velmi nevyzpytatelné a domácí mají naučenou svou hru, kterou se zde prezentují. Proto bylo na místě být obezřetní. Chtěli jsme si však udržet první místo v tabulce a navázat na výborné výkony z minulých zápasů.

Sestava byla opět trochu pozměněná z důvodu několika absencí, avšak všechny posty máme téměř zdvojeny, takže jsme dokázali postavit adekvátní náhrady. V brance byl opět připraven Fanda Nerad. Obranná čtveřice tentokrát nastoupila ve složení Krejcárek, Rezek, Štěch a Muller. Ve středu zálohy opět úřadoval trojlístek Florian, Uršic a Pejša. Na kraje záhy se postavili Eda Špalek a Kuba Svoboda. V útoku již tradičně nastoupil Lászlo Sztánkovics.
 
Utkání jsme začali velmi dobře. Poměrně brzy jsme vnutili Zaječicím svou hru a postupně utahovali šrouby našeho tlaku. Velmi dobře fungovala spolupráce středu zálohy a nabíhajícího Edy Špalka. Přesně po takové spolupráci přišel první náš gól v 18. minutě. Eda Špalek si naběhl za obranu, dostal skvělý pas od Petra Floriána a krásnou šajtlí našel před prázdnou brankou Lukáše Uršice, kterému stačilo se hlavou položit do centru - 0:1. V 35. minutě přidal pak Lukáš Uršic druhý gól a potvrdil tak svou skvělou formu z minulých zápasů. Tentokrát skóroval hlavou na přední tyči z rohového kopu. Přes obrovskou šanci Lászla v samotném závěru poločasu jsme šli do kabin za stavu - 0:2. 
 
V druhém poločase již jsme svou převahu jenom potvrdili. Hned v 50. minutě se trefil Petr Florián a v 55. upravil na 0:4 Lászlo Stánkovics po pěkném průniku. Pak jsme sice dostali branku na 1:4 v 59. minutě po zmatcích v naší obraně, avšak hned o 4 minuty později jsme opět své vedení navýšili. Eda Špalek byl faulován ve vápně a k penaltě se postavil Zdenda Pejša, který konečně protrhl střeleckou smůlu a připsal si svůj první gól v ostředeckém dresu. V závěru zápasu se ještě trefili Eda a Lászlo a utkání jsme tak přesvědčivě vyhráli - 2:7.
 
V Zaječicích jsme opět předvedli velmi dobrý výkon a další utkání jsme tak vyhráli rozdílem třídy. Po zaváhání Poříčí máme na prvním místě tabulky náskok 5 bodů. V sobotu hrajeme doma proti Lešanům, přijďte nás podpořit!

Kamil Krejcárek


Tabulka po 8.kole

tab A 08 10


foto0

foto1

foto2

foto3

foto4

foto5

foto6

foto7

foto8

Foto: Jitka Hanibalová

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci