Stolní tenisté zahájili sezónu cennou plichtou v Pyšelých

Ve středu zahájili naši stolní tenisté novou sezónu. Áčko hrálo v Pyšelých proti béčku, které sestoupilo z nejvyšší okresní soutěže OP1. Béčko v pátek nestačilo na čerčanské béčko.

Našim týmům se v Pyšelých nedaří, obvykle se vrací s prázdnou, proto si áčko před středečním soubojem nedělalo velké naděje. Domácí nastoupili v téměř nejsilnějším složení, když zraněného Vejmelku nahradil mladý nadějný Dvořáček. V našem dresu nastoupili Patrik a Martin Vosátkové, Pavel Šimáček a Marek Škvor.

Již úvodní čtyřhry napověděli, že se bude jednat o velmi vyrovnaný zápas. Zatímco Pavel s Markem koncovku pětisetové bitvy s dvojicí Jiráň / Dvořáček zvládli, Vosátkové padli v pěti setech s duem Dráb / Kovařík.

První série dvouher se našim nepovedla, uspěl jsen Pavel v souboji s Dvořáčkem. Nečekala se prohra Patrika s Jiráněm. V druhé sérii se našim skóre podařilo srovnat. Pavel přehrál Drába, Patrik Dvořáčka a Marek dokázal otočit souboj ze stavu 0:2 na sety s Jiráněm. 

V třetí sérii bodoval jen Martin proti Jiráňovi a Patrik, který v pěti setech přetlačil Drába. Před posledními 4 dvouhrami byl stav 7:7. 

Vzhledem k tomu, že Patrik porazil Kovaříka a Pavel Jiráně, měli naši jistotu bodu za remízu a zbývalo sehrát dvě poslední dvouhry. Obě čekali vzhledem k prohazování pořadí zápasů na domácí Dvořáčka. Mladík situaci zvládl. Nejprve porazil Martina a následně nedal šanci Markovi. Utkání tedy skončilo remízou 9:9.

Béčko, které využilo předsezónní nabídku na dodatečný postup do OP3, v pátek čekal těžký soupeř - čerčanské béčko. Ačkoliv hosté nedorazili v top sestavě, s přehledem si dokráčeli pro jasnou výhru. Dařilo se Jurovi Žydykovi, který vyhrál tři dvouhry. Jednou se radoval Martin Vosádka. Pepa Lemberk s Petrem Styblíkem vyšli na prázdno.

OP2: Sokol Pyšely B - Sokol Ostředek A  9:9

OP3: Sokol Ostředek B - Slavoj Čerčany B  4:14


IMG 6842

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci