Týnec si odvezl domů sedmičku

Sokol Ostředek - FK Týnec n/S  B  7:1 (4:0)

branky: Veselý 2, Florián, Schärfer, Špalek, Štěch, Sidor

sestava: Nerad - Hanibal, Schärfer, Škvor M. (80. Procházka), Štěch J. - Uršic (56.Sidor), Pejša, Florián - Veselý, Svoboda J. (64.Vildman) - Špalek (76. Sedlmaier)


V sobotu přivítali naši fotbalisté na domácím hřišti béčko Týnce a vzhledem k postavení v tabulce byli favorit, byť zápasy s rezervními týmy jsou vždy s otazníkem.

Našim se dlouho nedařilo plnit roli favorita. Vázla souhra a vpředu byla znát absence kanonýra Lászla Sztankovicse. První šance na naší straně se začaly objevovat až po více jak 20 minutách od úvodního hvizdu. Lukáš Uršic i Milan Škvor však své hlavičky poslali nad týneckou branku.

Naše první branka se zrodila nenápadně po autovém vhazování až ve 30.minutě. Petr Florián se po něm trefil z otočky z prakticky nulového úhlu – 1:0. A najednou to šlo. Jen co hosté rozehráli míč po obdržené brance, naši zachytili jejich chybnou rozehrávku a míč poslaný do vápna srazil hostující bek rukou a kopala se penalta. David „Šerif“ Schärfer se nemýlili – 2:0.

Neuplynuly ani další dvě minuty, když Týnec fauloval u lajny. Vláďa Veselý zatočil míč z trestného kopu s lehkou tečí týneckého hráče do sítě – 3:0. Naši zlomili hostující odpor během necelých čtyřech minut. V závěru poločasu poslal Šerif z trestného kopu míč podél zdi na číhajícího Vláďu, který poslal míč do protipohybu vyběhnuvšího gólmana – 4:0.

Další branku jsme přidali až po necelé hodině hry. Na míč z rohového kopu si před týneckou bránu naběhl Honza Štěch a placírkou ho poslal za záda týneckého gólmana – 5:0. Jen minutku na to trefil týnecký brankář nešikovným zákrokem Edu Špalka do obličeje a kopali jsme druhou penaltu. Šerifovu střelu bohužel gólman vyrazil. Na druhé straně vytasil pěkný zákrok Fanda Nerad po ojedinělé střele Týnce.

V 69.minutě vystihl Eda Špalek rozehrávku hostů, udělal kličku gólmanovi a přes menší obtíže zasunul míč do prázdné týnecké branky – 6:0.

Na sedmou branku nečekali diváci dlouho. V 74.rozehrál krásnou akci Ondra Vildman, posunul míč na Vláďu Veselého  a ten našel před prázdnou bránou volného Edu Sidora – 7:0.

V závěrečných minutách nás dvakrát podržel gólman Fanda Nerad. V předposlední minutě však byl krátký na penaltu, která byla nařízena po ruce Libora Procházky ve vápně – 7:1. Čestný úspěch hostů nic ale nezměnil na zasloužené výhře našich, kteří nadále vedou tabulku tři body před béčkem Poříčí.


DSC03379

DSC03380

DSC03381

DSC03383

DSC03386

DSC03387

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci