V zápase o 1.místo jsme jasně přehráli Krhanice

Sokol Ostředek - Sokol Krhanice 4:0 (2:0)

branky: Sztánkovics 3, Florián

sestava: Nerad - Krejcárek (74. Vildman), Hanibal, Schärfer, Veselý (65. Müller) - Uršic, Florián, Pejša (82. Kančij V.) - Špalek (65. Svoboda J.) , Svoboda T. - Sztánkovics


V sobotu jsme přivítali na svém hřišti druhý celek tabulky Krhanice. Hrálo se tak prakticky o 6 bodů a v případě výhry jsme si mohli upevnit pozici na čele a získat tak náskok na svého konkurenta v možném boji o postup do okresního přeboru. V minulosti jsme sehráli s Krhanicemi celou řadu vyrovnaných soubojů a je třeba říci, že tento soupeř se řadí k těm vždy nepříjemným. Sestava s bratry Štěpánovými, kteří hráli dlouhá léta v Benešově divizi, nebo s nestárnoucím kanonýrem Moulíkem, vždy budí respekt. S tím jsme také k tomuto utkání přistupovali. 

V sestavě bylo nutné udělat drobné změny. Absentujícího stopera Honzu Štěcha pro tentokrát nahradil ve dvojici s Davidem Scharfferem Ondra Hanibal. Na levou stranu obrany se vrátil Láďa Veselý, napravo hrál Kamil Krejcárek. Trojlístek středních záložníků tvořili Petr Florian, Zdenda Pejša a Lukáš Uršic. Po stranách kmitali Tomáš Svoboda a Eda špalek. Na hrotu jako obvykle nastoupil Lászlo Stánkowicz.
Začátek utkání jsme měli výborný. Hned v 5. minutě po akci Lászla se míč dostal na malé vápno k Petrovi Floriánovi a ten prostřelil hostujícího brankáře - 1:0. Druhou branku jsme pak přidali o 3 minuty později. Tentokrát se po šťastném odrazu prosadil sám Lászlo. Krhanice působily mírně řečeno opařeně, do utkání se v prvním poločase vůbec nemohly dostat. V obraně vyráběly školácké chyby, které jsme však trestat nedokázali. Dlouhé nakopávané míče sbírala naše obrana a poté jsme se dokázali uklidnit i několikanásobným obehráváním z jedné strany obrany na druhou. První poločas jsme měli pod kontrolou a byla jen škoda, že jsme nedokázali přidat ještě jednu branku.
Třetí branku jsme nakonec dokázali vstřelit hned na začátku poločasu druhého. Lászlo dostal hezký míč do vápna a nechytatelnou střelou pod břevno nedal brankáři hodí šanci - 3:0. V 59. minutě se pak Lászlo prosadil ještě jednou a zkompletoval hattrick. Nebylo již pochyb, kdo toto utkání vyhraje. Do konce poločasu jsme již další branku nepřidali. Zápas tak skončil 4:0. Tabulku vedeme o bod před béčkem Poříčí.

Kamil Krejcárek


DSC02992

DSC02993

DSC02994

DSC02995

DSC02996

DSC02998

DSC02999

DSC03000 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci