Pouť pohárem skončila již ve 2.kole v Pyšelých

SK Pyšely - Sokol Ostředek 3:1 (2:0)

branka: Sztánkovics

sestava: Nerad - Rezek, Štěch, Škvor M., Krejcárek (46. Schärfer) - Uršic (70.Hanibal), Pejša, Florián - Špalek (52. Svoboda T., 89. Svoboda J.), Sidor - Sztánkovics 


Los druhého kola Poháru OFS poslal naše hráče do Pyšel, nováčka okresního přeboru. Naše čekal ve středu težký zápas, ale cílem bylo vybojovat postup do osmifinále.

Utkání mělo dva rozdílné poločasy. V prvním měli navrch domácí, kteří nám vstřelili dvě branky. Do druhé půle nastoupil až po výkopu dorazivší David Schärfer a Tomáš Svoboda a obraz hry se výrazně změnil. V 58. minutě snížil László Sztánkovics a naši se hnali za vyrovnáním. Dvakrát trefili břevno pyšelské branky a nevyužili řadu dalších šancí. Hosté pečetili svůj postup v nervózním závěru, když naši otevřeli obranu.

Těsně před koncem zápasu musel po hrubém faulu domácího Matyse vystřídat Tomáš Svoboda, který následně dostal pěstí od jednoho z domácích diváků, což bohužel zůstalo bez trestu, na rozdíl od stejného incidentu v domácím zápase s Neveklovem.

Pouť pohárem tedy pro naše fotbalisty skončila. Mohou se tedy soustředit na boj o čelo tabulky naší skupiny 3.třídy.


foto1

foto2

foto3

foto4

foto5

Foto: Jitka Hanibalová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci