Mladší přípravka vybojovala stříbro na Sokolském dni v Ostředku

Nejlepší 4. týmy mladších přípravek

V sobotu 24. června uspořádala naše TJ již třináctý Sokolský den. Hlavním partnerem celého dne byla společnost Prologis Czech Republic LXIX. Vedle významné finanční podpory věnovala potištěná pamětní trička (letos modrá) pro všechny aktéry (děti a pořadatele). Akci podpořila rovněž obec Ostředek a SPZV Ostředek. Velice jim děkujeme za podporu.

Rovněž děkujeme OFS Benešov za vyslání dvou sudích (p. Pessr a p. Blahůšek) na náklady svazu.

PLD LOGO COLOR3x

Během dne vládlo ideální fotbalové počasí. Na ostředeckém pažitu se prohánělo téměř osm desítek malých fotbalistů a fotbalistek.

V kategorii mladších přípravek se představily týmy – Ostředek / Divišov A, Ostředek / Divišov B, FK Kavalier Sázava A, FK Kavalier Sázava B, SK Chocerady, JAWA Pecerady, Sokol Chotýšany a Meteor Stříbrná Skalice. Nejprve se hrálo ve skupinách po čtyřech. Vítězové skupin postoupili přímo do semifinále, druhé a třetí celky spolu hrály křížem čtvrtfinále.

Naše áčko suverénně zvládlo dvě první utkání a v boji o skupinové vítězství těsně porazilo Stříbrnou Skalici. Druhou skupinu ovládly Chocerady. Naše béčko skončilo bez bodu poslední a čekal na něj boj o 7.místo.

Ve čtvrtfinále byly shodně úspěšnější týmy z druhých příček základních skupin. Stříbrná Skalice porazila sázavské áčko a Pecerady pak přehrály druhý sázavský tým.

V semifinále si naše přípravka poradila s Pecerady 4:1 a zajistila si postup do finále, kde je čekal favorit turnaje z Chocerad, který si poradil v druhém semifinále se Stříbrnou Skalicí.

Náš druhý tým si v souboji o 7.místo připsal první turnajové vítězství, když porazil Chotýšany 4:1.

V sázavském souboji o 5.místo bylo lepší áčko v poměru 10:4.

Bronzové medaile vybojovali špunti z Pecerad, kteří v zápase o 3.místo jasně přehráli Stříbrnou Skalici 7:2.

Finále přineslo derby. Naši dlouho drželi bezbrankový stav, vytvořili si i dvě šance, které ale nevyužili a pak už se choceradští prosadili a dokráčeli k jednoznačné výhře 7:0 a k turnajovému vítězství.

Ostředecko-divišovské stříbrné áčko

Zleva: Dan Campodonico, Alex Atie, Matěj Vávra, Mikuláš Stanovský, Adam Florián, Jakub Vávra, Vojtěch Špalek a Kryštof Bartoš (hrál z B)

Přehled výsledků - mladší přípravka

První tři týmy vybojovaly poháry. Medaili, dětské šampaňské a spousty sladkostí a drobných dárků si domů odnesl každý účastník turnaje.

Ocenění jednotlivci - zleva Campodonico, Svoboda, Brejla a Slanec 

Tříčlenná jury vybrala za nejlepšího hráče turnaje peceradského Adama Brejlu. Nejlepším gólmanem byl určen Vojtěch Slanec rovněž z Pecerad. Střelcem turnaje byl s 15 góly choceradský Samuel Svoboda. Všichni tři získali sošku a dětské šampaňské.

Nejmladší účastník turnaje mladší přípravky – Daniel Campodonico z ostředecko-divišovského áčka dostal velkou čokoládu.

Turnaje mini-přípravky se účastnily pouze 3 týmy (Stříbrná Skalice, Pecerady a Sázava). Hrálo se na malém hřišti ve spodní části hřiště. Nejlépe si vedli hráči z Pecerad.  Všechny tři kluby získaly poháry, každý hráč/hráčka medaili a sladkosti.

Aktéři turnaje předpřípravek 

Předpřípravka - tabulka

Sokolský den se vydařil!

Děkujeme všem, kteří pomohli s přípravou i průběhem celé akce!

Příští Sokolský den je předběžně naplánován na sobotu 22. června 2024


SK Chocerady (1.)

Sokol Ostředek / JAWA Divišov A (2.)

JAWA Pecerady (3.)

Meteor Stříbrná Skalice (4.)

FK Kavalier Sázava A (5.)

FK Kavalier Sázava B (6.)

Sokol Ostředek / JAWA Divišov B (7.)

Sokol Chotýšany (8.)


momentka 1

momentka 2

momentka 3

momentka 4

momentka 5

momentka PP


predavani 1

predavani 2


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci