Strhující finiš přinesl fotbalistů bod v Miřeticích

Sokol Miřetice B - Sokol Ostředek 5:5 (2:0)

branky: Sztánkovics 4, Horák

sestava: Nerad F. - Vildman, Rezek, Nepraš (52. Kanchyi R.) , Müller - Hanibal, Veselý, Valeš (75. Šimáček) , Svoboda - Sztánkovics, Horák


Fotbalisté mocným finišem v závěru utkání vybojovali ve včerejším zápase v Miřeticích remízu a jeden bod do tabulky. Průběh zápasu ale nějakému bodovému zisku příliš nenasvědčoval. V prvním poločase byli domáci jednoznačně lepším týmem a naši mohli být rádi, že prohrávali jen o dvě branky. 

V podobném duchu pokračoval zápas i po přestávce, kdy domácí vsítili třetí gól. Naši na něj dokázali reagovat. Jarda Rezek z pozice stopera vyvezl míč a předložil ho Lászlovi Sztánkovicsovi. Když domácí během pár minut vstřelili další dvě branky a v 75.minutě na ukazateli skóre svítilo děsivých 5:1, nevsadil by nikdo na ostředecké ani "zlámanou grešli".

V poslední čtvrhodince se však na trávníku začali dít věci. Odstartoval to napůl vlastní gól domácích, který byl připsán Kubovi Horákovi. Krátce na to se prosadil László a snížil na 5:3 a naši vycítili šanci, obzvláště když nás v 89. minutě László přiblížil na rozdíl jediné branky. 

V nastavení se naši včetně gólmana Fandy Nerada vrhli na zteč miřetické branky, soupeř však získal balón, ale netrefil z půlky prázdnou bránu. Naši rychle rozehráli, nakopli míč dopředu a László obešel i gólmana a šudlákem vyrovnal. Sudí krátce na to zápas ukončil.

V sobotu přivítají naši fotbalisté na domácím hřišti lídra soutěže z Bílkovic, který už má jistý postup do okresního přeboru. Přijďte fandit!


foto1

foto2

foto3

foto4

foto5

Foto: Jitka Hanibalová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci