Fotbalistům se nedaří, neuspěli v Čechticích ani v Popovicích

Sokol Čechtice - Sokol Ostředek 4:0 (2:0)

sestava: Šimáček - Müller, Uršic, Krejcárek, Kanchiy R. - Nerad F., Procházka L., Hanibal, Svoboda T. - Vildman - Sztánkovics


Sokol Popovice - Sokol Ostředek 4:1 (1:1)

branka: Sztánkovics

sestava: Škvor J. - Procházka (47. Nepraš), Schärfer, Rezek, Krejcárek - Nerad F., Hanibal, Veselý, Valeš (78. Dvořák) - Horák, Sztánkovics


Minulou středu jsme sehráli odložené utkání s Čechticemi, které se v původním termínu nekonalo kvůli deštivému počasí, kdy OFS pro jistotu zrušil celé kolo. Obávali jsme se, že termín v pracovním týdnu může ovlivnit skladbu mužstva. Bohužel tomu tak bylo. A když se k tomu přidala ještě angína Petra Floriána a plánovaná operace ruky Milana Škvora, odjížděli jsme do Čechtic v 11 lidech. V průběhu utkání se navíc zranil ještě Lukáš Uršic a bylo nutné dohrávat prakticky v 10 lidechi. O vyloženě improvizované sestavě nejlépe svědčí fakt, že v brance musel zaskočit Pavel Šimáček a trenér Borina sám sebe nasadil do středu zálohy. Utkání jsme nakonec prohráli 4:0. Domácí mladé mužstvo rychle přivyklo našemu rozvážnému fotbalu a hrálo pouze to, co potřebovalo. Náš cíl byl neprohrát příliš vysokým rozdílem, což se nakonec asi podařilo. 

Další utkání jsme sehráli v sobotu na horké půdě v Popovicích. Zde se nám dlouhodobě nedaří a domácí výborně fyzicky připravené mužstvo nám vždy připraví těžké chvíle. Sestava byla tentokrát o trochu silnější než v utkání o přežití v Čechticích, přesto měla k ideálu daleko. Chyběl nám Petr Florian, Milan Škvor, Lukáš Uršic, Honza Štěch či Tomáš Svoboda. Stopera tentokrát hrál David Schaffer, před který nastoupil Jarda Rezek. Improvizovat jsme museli na levém beku, kde nakonec nastoupil trenér Borina. Na pravého beka si stoupl Kamil Krejcárek. Ondra Hanibal jistě kvitoval, že tentokrát se ve středu zálohy nebude muset cítit osamoceně, naopak si zahrál velmi slušný fotbal s Láďou Veselým. Na pravé záloze začal rychlý mladík Petr Valeš a vlevo pak Fanda Nerad. Do útoku jsme mohli nasadit to nejsilnější a sice Kubu Horáka a Lászla Stankowicze.

V utkání jsme byli Popovicím po většinu času více než vyrovnaným soupeřem. Naše obrana hrála v prvním poločase spolehlivě a podařilo se jí eliminovat rychlé útočníky Popovice. Jarda Rezek prakticky vymazal velmi nebezpečného Kopeckého. Domácí se přesto dostal do vedení 1:0. Ve 20. minutě se prosadil po pěkné kombinaci v našem vápně Urban. Do poločasu se nám podařilo vyrovnat, když Lászlo vystihl nedbalou malou domů a udělal kličku brankáři. Pak stačilo zasunout do prázdné branky. Do konce poločasu jsme dokonce získali mírnou převahu a domácí lehce znervózněli. Především Ondra Hanibal s Láďou Veselým hráli ve středu zálohy velmi dobře. Výsledek se ale již nezměnil. 
Do druhého poločasu jsme vstoupili se stejným elánem. Dostali jsme se několikrát i do velmi zajímavých situací, ale bez úspěchu. V 64. minutě jsme domácího rychlíka Slepičku již neuhlídali a po dlouhém autu domácích tak mohl pohodlně skórovat. Poté jsme dále nedokázali tlaku domácích odolávat a do konce zápasu jsme jim povolili další dvě branky. V Popovicích jsme nakonec prohráli 4:1, přesto s hlavami nahoře.

Kamil Krejcárek


foto1

foto2

Foto: Jitka Hanibalová (zápas v Čechticích)

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci