Stolní tenisté překvapivě hladce porazili Úročnici

Na páteční zápas proti nepříjemné Úročnici skládal vedoucí áčka Marek Škvor sestavu poměrně komplikovaně. V týdnu se omluvil Pavel Šimáček a v den zápasu i Libor Budjač. Pomohlo, že Markovi odpadla dlouho plánovaná akce, a tak se podařilo čtveřici pro zápas zkompletovat. 

Před rokem naši doma se stejným soupeřem remizovali, a tak se čekal vyrovaný zápas až do poslední dvouhry i tentokráte. Nasvědčovaly tomu i výsledky čtyřher. Marek s Jurou Žydykem překvapivě hladce prohráli s duem Balata / Vnouček. Martin a Patrik Vosátkové v relativně vyrovnaném zápase přehráli dvojici Šejstal/Hruška.

Poté se naši rozjeli. Vyhráli všechny dvouhry v první a druhé sérii a ujali se vedení 9:1, což znamenalo, že mají v kapce minimálně remíze. Hosté byli jak zkoprnělí, takový vývoj dle svých vyjádření nečekali.

V úvodu třetí série Marek nestačil na úročnickou jedničku Šejstala, byť dostal zápas málen do pátého setu. Vůbec to ale našim nevadilo, protože v souběžně hrané dvouhře přetlašil Martin 3:2 na sety Balatu a připsal na naše konto vítězný desátý bod.

Po dvou porážkách Jury a jedné Petra Styblíka, kterého Marek pustil na poslední dvouhru, hosté odvrátili hrozící debakl ale i tam se tak hladká výhra nečekala. Tři body jsou pro náš tým důležité, svému soupeři odskočili na 7 bodů v tabulce a pohybují se nadále v horní půlce tabulky se slušným odstupem od sestupových vod.

V pondělí čeká naše borce dohrávka předchozího kola v Olbramovicích a ve středu pak poslední zápas letošního roku v Divišově.

OP2: Sokol Ostředek - TJ Úročnice 13:5


 IMG 1448

IMG 1449

IMG 1450

IMG 1453

IMG 1455

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci