Z Trhového Štěpánova přivezli fotbalisté autobusem cennou výhru!

FK Trhový Štěpánov – Sokol Ostředek 0:1 (0:0)

branka: 77. Vildman

sestava: Nerad F. – Müller (70.Fiala), Štěch, Škvor M., Rezek – Veselý, Schärfer, Florián, Hanibal – Šimáček (77. Procházka) – Krysten (50.Vildman)


Fotbalisté v sobotu vyrazili do Trhové Štěpánova autobusem s cílem napravit nepovedený domácí zápas s Čechticemi. Trenér Procházka měl přes několik omluvenek k dispozici 14 hráčů včetně sebe. Do brány se postavil Fanda Nerad a byl to on, kdo výrazně velmi dobrým výkonem přispěl k naší výhře.

Domácí bojující o čelo tabulky byli lepším týmem, zahodili řadu šancí a některé zlikvidoval náš gólman. Šance jsme měli i my, ale Myro Krysten i Ondra Hanibal hlavou míč do sítě neusměrnili.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, domácí zahazovali šance, jednou míč na brankové čáře vykopl Milan Škvor. Velkou šanci na druhé straně nevyužil Pavel Šimáček, který z blízka trefil hlavou jen nohy gólmana a do gólmana mířil po následném centru i Petr Florián.

Rozhodnutí přišlo v 77. minutě, kdy Ondra Vildman dostal míč do vápna a střelou k zadní tyči překonal zkoprnělého štěpánovského gólmana. Po vstřelení brance jsme to zabetonovali a cenné vítězství ubojovali.

V sobotu hostí naši fotbalisty z Libže, přijďte kluky podpořit k domácím výhře!


Vítězný gól - video


foto1

foto2

foto3

foto4

foto5

Foto: Jitka Hanibalová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci