V premiéře v Hanspaulské lize nasázeli fotbalisté Buštěhradu šest gólů

Panteři Buštěhrad – Sokol Ostředek 1:6 (0:3)

branky: Schärfer 3, Müller 2, Horák

sestava: Nerad F. – Krejcárek, Fiala, Müller, Horák, Schärfer, Klus, Sadílek P.


Včera večer zažilo hřiště SK Čechie Smíchov historickou premiéru ostředeckého fotbalu v rámci Hanspaulské ligy malého fotbalu. Náš tým, hrající 8.ligu, měl za soupeře Pantery z Buštěhradu.

Od začátku byl zápas zcela v režii našich fotbalistů. Kombinační hrou soupeře přehrávali, ale chvíli trvalo, než vstřelili první gól. Historicky prvním střelcem se stal Kuba Horák. Do půle přidali góly Jenda Müller a David Schärfer.

V úvodu druhé půle naši na chvíli polevili, ale Panteři si žádnou gólovku nevytvořili. Naši po této „pauze“ znovu zvýšili obrátky, ale tutovky, které si vytvářeli, nedokázali dlouho proměnit. A tak Fanda Nerad musel dlouho čekat v bráně na vystřídání, které měl slíbené po vstřelení čtvrté branky. "Osvobodil" ho až David Schärfer a do brány šel Láďa Fiala. Následně se nálepky „paliče dne“ částečně zbavil svým druhým gólem Jenda Müller. Buštěhradští se dočkali čestného úspěchu až v závěru, když využili zaváhání Jendy Müller. Gólovou tečku zápasu obstaral David Schärfer, který tak zkompletoval hattrick.


Sokol Ostredek HL 8.9.2022


IMG 9826

IMG 9831

IMG 9832

IMG 9834

IMG 9835

IMG 9838

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci