Rybařík fotbalistům pokazil radost z krajské premiéry

Sokol Ostředek – Sokol Miřetice  2:8 (1:3)

Branky: Uršic, Šimáček

Sestava: Škvor J. – Müller (67. Fiala), Štěch J., Škvor M.(58. Vildman), Klus (34.Rezek) – Nerad F. (63.Sadílek T.), Florián, Schärfer, Hanibal – Uršic – Horák (55. Šimáček)


Ve středu ostředecký dospělý fotbal zažil historickou premiéru v soutěži krajské úrovně. Soupeřem našich fotbalistů v předkole krajského poháru (Pohár SKFS) byly Miřetice. Soupeř utkání nepodcenil a přijel v nejsilnějším složení. Nám naopak několik hráčů ze základu chybělo.

Od první minuty byl rozdíl dvou tříd patrný. Naši hráči nestíhali tempu hry. Soupeř nás ve všech směrech jednoznačně přehrával a rychle se ujal vedení 0:2.

Našim se v 19. minutě podařilo snížit díky důrazu Lukáše Uršice, který se prosadil mezi hostujícím obráncem a gólmanem a bodlem poslal míč do sítě. Lukáš tak bude navždy v kronice zapsán jako střelec první ostředecké „krajské“ branky!

Miřetice do poločasu přidaly další gól, aby ve druhé půlce za deset minut mezi 52.-62. minutou nasázely za záda našeho gólmana Jirky Škvora další čtyři branky a daly jasně najevo, že nepřipustí v zápase žádné komplikace.

V 67. minutě vstřelil naší druhou branku v pádu střídající Pavel Šimáček.

Skóre zápasu uzavřel v 84. minutě miřetický Rybařík, pro něhož to byla šestá branka v zápase.

Tajné sny o postupu do dalšího kola, kdy by k nám přijely Votice, se tedy ukázaly jako velmi nereálné. Soupeř byl jednoznačně lepší a nedal nám vůbec šanci. I tak je to pro náš tým cenná zkušenost. Krajský fotbal asi v dohledné době do Ostředka opět nezavítá. Tento den bude v kronice ostředeckého fotbalu zapsán zlatým písmem.



1f4160ae f9a3 4f6d bfaf 3aada7c951b1

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci