Stolní tenisté porazili Krusičany a jsou již šestí

V předposledním kole sezóny hostili naši stolní tenisty Krusičany, které byly v tabulce dva body před našim týmem, takže v případě výhry je mohli přeskočit.

Oba týmy nenastoupili kompletní. Z naší sestavy na poslední chvíli vypadl Pavel Šimáček, kterého nahradil Dominik Matouš, který se o zápasy podělil se Standou Měchurou.

Základ k výhře položili naši již ve čtyřhrách. Standa s Dominikem si bez problémů poradili s Fulínem a Chocholouškem a Marek Škvor s Jurou Žydykem v pohodě přehráli M.Jahodu s Kašpárkem.

Nasazení Standy se ukázalo jako velmi dobrý tah, oběma svým soupeřům Chocholouškovi a Fulínovi nedal šanci. O našem vítězství bylo jasno již v průběhu třetí série dvouher.

Bodově se nejvíce dařilo Markovi (3,5 bodu) a Martinovi Vosátkovi (3 body). Dva a půl bodu přidal Standa. Po 1,5 bodu na naše konto vybojovali Dominik a Jura.

Sezónu zakončí naši stolní tenisté v pátek v Úročnici. Výhra bude znamenat udržení 6.místo a tedy pozici v první polovině tabulky OP2.

Béčko hrálo ve čtvrtek v Krusičanech. V případě výhry mohlo ještě vykřesat naději, ale ani proti neúplným domácím (hráli jen ve třech) neuspěli, což znamená definitivu sestupu do OP4.

OP2: Sokol Ostředek - Krusičany  12:6

OP3: Krusičany B - Sokol Ostředek B  10:8


IMG 7488

IMG 7491

IMG 7492

IMG 7500

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci