Stolní tenisté dominovali v derby v Petroupimi

V pátek čekalo naše stolní tenisty derby v Petroupimi. Domácím patřilo před soubojem třetí místo tabulky. Naši mohli hrát v klidu s jistotou záchrany, ale chtěli soupeře překvapit, což se jim povedlo.

Po čtyřhrách byl vyrovnaný stav. Pavel Šimáček s Martinem Vosátkou sice nestačili na Klatovského se Škvorem, ale Jura Žydyk s Markem Škvorem urvali výhru nad Kyselou se Šturcem po velkém boji. Ve čtvrtém setu, za stavu 2:1 pro ně na sety, jim nestačilo k zakončení zápasu ani vedení 9:4. Když v pátém setu prohrávali 4:10, vypadalo to bledě, ovšem naši se kousli a set vyhráli 13:11.

Na vyrovnaném stavu nic nezměnila ani první série dvouher. Pavel porazil domácí jedničku Klatovského a Martin zdolal Šturce. Druhá série patřila našim. Pavel porazil mladého stále se lepšícího Kyselu, Jura Šturce, Martin Škvora a Marek prvně v kariéře upinkal Klatovského. Vedli jsme 7:3 a v podobném stylu pokračovali i v třetí sérii, kdy i přes prohru Martina s Klatovským jsme díky výhrám Jury (Škvor), Pavla (Šturc) a Marka (Kysela) dosáhli desátého bodu znamenající vítězství.

Domácí byli evidentně zaskočeni jasným průběhem a ne úplně sportovně skrečovali poslední dvě dvouhry (Kysela a Šturc).

Našim patří dvě kola před koncem sedmé místo v tabulce. Na šesté Krusičany, které hostíme tento pátek, ztrácím 2 body. Posun do horní poloviny tabulky je reálný.

Béčko hrálo doma s Louňovicemi a v případě výhry mohlo ještě vykřesat naději na baráž o udržení. Bohužel dařilo se jen Pepíkovi Lemberkovi (3,5 bodu), což na výhru nestačilo.

OP2: SDH Petroupim B - Sokol Ostředek A 5:13

OP3: Sokol Ostředek B - Sokol Louňovice B  6:12

IMG 7454

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci